Senos14 Ebru4458 gitmedim ama randevu bulamadıgım için hem ücretli var hem ücretsiz ücretsiz genelde randevu bulamayanlar gidşyor ama onda bile randevu cok zor bulunuyor
Sedaduru Ebru4458 geçen haftalarda gittim haftaya yine gideceğim Halis Özdemirdi doktorum şahane çok beğendim akşam 5te girmeme rağmen enerjik ve ilgiliydi.392tl ödedim.Sabah 8:45te giriş yapıp ücreti ödedim ve akşam 16:45gibi girdim.Tek sıkıntısı çok beklemek sekretere sabah sorun kaçta geleyim diye onların söylediği saatten 1 saat sonra filan gidin
Balimbebek44 Ebru4458 14 kasimda benim randevum rauf hoca fiyati 390 tl. Ama cok iyi bir dr her ayrintisina bakıyor
Yigitkeriminannesi Ebru4458 ücretli muayene oldum doktor en en ince ayrintisina kadar baktı ve gösterdi ben çok memnun kaldım
22062010 Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum randevunu al dedi 10 gün aradım açmadılar sonra tanıdık bir hemşire vasıtasıyla kasım ayına alabildim ücretli bu arada
Ebru4458 22062010 ewet bnde ücretli randevu aldım 390lira dediler ekimin 4une ama doktorlar iyimi bilmiyorum sonuçta paralı bkiolar oraya gtmektense özele de gidilebilir onun için sordum
Ebru4458 Sadece o doktor mu bakior peki bide Rauf melekoglu diye bı doktor varmış o da bkiomis harelde bide bsey daha sorcam uzun süre baktimi size kaç dakika sürdü ve renkli foto verdimi
Sedaduru Ebru4458 Rauf melekoğluda var 2sinin günleri Farklı biri perşembe diğeri cuma orada mesela.Rauf hocada iyiymiş bence 2si de şahane.18+0 olmasına rağmen yani 2 hafta sonrasına çağırmasına rağmen tam 26 dk baktı 20.haftada 1saat filan bakar bence belki daha fazla çünkü giren çıkmıyordu öyle işte canım
Ebru4458 Balimbebek44 teşekkür ederim insallh bna da o bakar insallh renkli bakar ve resim verir Instagram’da takip edyorum çok ilgili bı doktormus iyiymiş yani
Ebru4458 Sedaduru ben tam21 olucam gittiğimde siz hangisine gittiniz bide renkli ultrason resmi veriyolarmi eşimle gdicem o da girebiliyomi içeri siz tekmi grdiniz
Sedaduru Ebru4458 çok güzel bir zaman 20-21de gitmek lazımmış zaten ben riskli olduğum için erken gitmiştim 20de tekrar gel demişti.Eşin kapıda bekler benim kız kardeşim yanımdaydı o bile giremedi.Bir sürü fotoğraf verdi canım renkliydi
Sedaduru Ebru4458 salı günü ise sanırım Halis hocaya benim gittiğim hocaya denk geliyorsunuz ben geçen hafta perşembe ondandım gelecek hafta perşembe yine Halis hocaya gideceğim.Bu sıraya göre Halis hoca ama aylık değiştiriyorlarsa filan rauf hoca da olabilir canım
Ebru4458 Sedaduru doktor bu ikisinden biri olsun da hangisi olursa olsun fark etmez bide bunlar ücretli bakanlar degilmi cnku bnmkide ucretli
uzumlukekimm @"Ebru4458 3 hafta önce Rauf hocaya randevu oluşturup gitmiştim. Çok ilgili ve detaylı bilgi veriyor. Bebeğin ultrason fotolarını da alıyorsunuz. Tek problem saat 1 de burada olun demelerine rağmen çıktığımda saat 8 di :))
Ebru4458 Sedaduru teşekkür ederim sizide yordum ama insan merak ediyo gerçekten ilk hamileliğim ondan heycanliyim biraz tekrardan sağolun herşey icin
Sedaduru Ebru4458 ne demek burası bunun için var ayrıca benim de ilk gebeliğim bende çok heyecanlıyım 🤗