Celiktss yagmurrrra tatlım yazalı bi saat olmuş hala gitmeme gerek var mı diyosun. Buraya yazmak nasıl aklınıza geliyo allah aşkına. Haftanız da erken haftalar değil, nolur nolmaz gidin bence Geçen de düştüm acıyo gitsem mi diyen vardı. Allah korusun yaa
yagmurrrra Celiktss ya bilemedim sonuçta 7 kat içerde suda ona yanması geçmemiştir sanki birde hiç kasılmam yok şuanda kızarıklık ufak ufak yerlerde kaldı 🤷🏻♀️
yagmurrrra Kleopatra- ne biliyim acısı geçti ya bide diyorum o kaç kat içerde suyun içinde benim canımın yanması önemli değil ama o korumada içerde diye düşündüm ne biliyim bilemedim bide kasılma falanda olmadı🙄🙄
Celiktss yagmurrrra olay çocuğun suyunun ısınıp çocuğun içerde haşlanması değil ki canım . Kasılma olur, sertleşir toparlanıe bişey olur, tansiyonun korkudan etkilenir vs vs
Gulsumdamla yagmurrrra bilemiyorum ki canım gidemiyorsan da çok dikkat et bari ağrın olursa kasılma gibi falan bence acile git direk baksınlar
Neslismom yagmurrrra binnsefer kasılmam yok dedin anlladık yok bari kendin için git krem bişey verirler orda müdahale ederler yani izi kalır bişey olur