Aminegokce Kubraaap öyle bişey demedi bugün ya da yarın yine gideceğiz soracağım umarım engel olmaz normal doğuma 🤦🏻♀️
mavisssss16 Kubraaap Benimde tam 37 de 3287 gramdı öyle bişey söylemedi ama 3800 gramdan sonrası için biraz düşünürüm demişti doktorum normal doğum için sezeryana alabilirim gibisinden ama 4 kiloya kadar doğuran çok fazlası bile vardır..
Afraaaa Trapezunta aslında iyi bişey degilmis doğumun zorlaşır dikkat etmem gerek dedi bı korkutmadi da değil hani🤭
Trapezunta Afraaaa evet bana da böyle giderse normal doğuramazsın dedi ama benim elimde olan bir şey değil ki🥹
Ayseguliec 32 haftalıkken gittiğim de 40 cm boy 2 kilo demişlerdi şuan 34 haftalık kaç cm boy ve kilo bilmiyorum boyu kısa gibime geldi ama kilosu iyi heralde kilo tablosuna göre 🤔
Aksakal1907 @Busra5461 benimki günü gününe gidiyor doktorum normal dedi sizin bı hafta önden gidiyorsa o kiloda olması normal
MickyMouse gulagaci 19 haftalık bebek 31 e nasıl uyumlu oluyor. Arada kaç hafta var. Bunu sorgulamanıs gerekli bence.