DilanK gulagaci ben 27+6 haftalıkkem gittim 1250gr dedi 1hafta önden gidiyor dedi normal karşıladı sizinkide normal yani 🌸
DilanK Ssudde 27+6 da 1250 gr demişti doktor 1 hafta önden gidiyor demişti. 1 haftada 250 gr alması normalse iyi sizin kilo :) gerçi doktor söylemiştir size
Ebruka02 O1gencanne 3 ü geçsin yeterli doğana kadar geçmese de sağlıklı olsun en önemlisi o 🥰 sağlıkla alalım kucağımıza❤️
Yildizayz gulagaci iki hafta önce gitmiştim ozaman 14 haftalikti 107 gr di salı günü tekrar kontrolüm var 🧿🙏
Czn2105 Hasanovaa 13 haftalık için 78 olması çok çok imkansız gibi öyleyse nerdeyse 16 haftalık bir ay önde gidiyor gibi
Kubraaap mavisssss16 evet var, benim annemde 3 kardesiz hepimiz 4kg dogduk ama doktorum 4kg sikinti diyor. Bugun randevum var dua edin :( normali de cok istiyorum
mavisssss16 Kubraaap İnşallah canım hakkımızda hayırlısı ne olacaksa o olsun gönlündem geçende inşallah 🤲
havucx 19 haftalık 345 gr 😁 ama söylendiği gibi her zayıf bebek sağlıksız değildir annem beni çok minik doğurmuş 1900 gr ama küvezdeki bebeklerin içinde en sağlıklısı benmişim 🥲😀