SuKahyaoglu Berna96 bizde 34 haftalığız daha bugün kontrolümuz oldu bebeğim 2100 gr ve doktor hersey yolunda dedi bize
Vildan53 Aydanshn bende 27 +4 geçen cumartesi kontrole gittiğimde 970 gramdı şuan kaç bilemiyorum ama doktor normal demişti haftasına uyumlu
Neslihan5241 gulagaci benim 2hafta önce 31haftalikken 1800 gramdi haftaya Çarşamba tekrar gidicem doktora
Aminegokce Kubraaap öyle bişey demedi bugün ya da yarın yine gideceğiz soracağım umarım engel olmaz normal doğuma 🤦🏻♀️
Busra98_ gulagaci 29 haftalıkken gitmistik en son kontrole 1490 gr kilo 39 cm de boy doktorumuz gelişimi baya iyi hatta 1 hafta önden gidiyo dedi kilosu haftası bize yakın olan var mı acabaa 😌😅😍
Elaeyl Busra98_ ben daha 25 deyim ama ne yiyip içtiniz acaba:) benim 24 de 700 gr di biraz az gibi geliyor
Nermis Zehra_Aghaverdi aa nə gözəl😍 sağ salamat inşAllah🙏🏻 Qarnım o qədərdə böyük deyil amma sanki yekə qarpız daşıyıram kimi hiss edirəm😁
Zehra_Aghaverdi Nermis can Allah köməyiniz olsun.mən də son günlərdə çox halsız oluram.Hətta bugün kürək və bel ağrısından ağlamışam🥲Doktorunuz kimdir? Allah saxlasın balanızı qızdır ya oğlan?