Papatyali 32+3üz 54gün kaldı 🎀 Çok heyecanlıyım çokkk bi an önce kızıma kavuşmak istiyorum ❤️ Son günler uzadı sanki, geceleri uyuyamıyoruz artık iyice ağırlaşıyoruz 🐣 Çok merak ediyorum beni neler bekliyor çocuklu hayat nasıl olacak hepsinden önce nasıl doğurcam 🤭😬
biiiidamla Papatyali Bizde 32+3üz ❤️ Ama suyumda azalma var ve erken Doğum riskim var maalesef sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🤲 heyecan dorukta bizde de bir yandan korkuyorum bir yandan mutluyum filan karışık bir ruh halim var bu aralar 🤦♀️
Cansueliz Papatyali hiç merak etme benim ilk kızım dünya geldiği an YÖK böyle bi dünya ...dünyanın en güzel yaşama seviniçi ☘️
Papatyali biiiidamla hadi ya inşallah sağlıklı ve zamanında gelir minikler 🎀 ben en son 28.haftada gitmiştim dr a haftaya pazartesi randevu aldım bakalım bizde durumlar ne 🐣 inşallah herşey yolunda gider ❤️
Esmademir Kızlar 35. Haftadayım kontrole geldik şimdi doğum pozisyonunu almış mı ya da normal mi sezeryan falan mı olcak diye bilgi verir mi sizce? Bir de alttan muayene mi ediyor bu hafta?
Cansueliz Sakaryali54 Allah yardımcın olsun ..inşallah herhangi bi sağlık sorunu çıkmaz biraz daha sabreder.
Nurayuzun Minnakkkk bu kan sulandırıcı olduğu için doğumdan iki hafta önce bırakmak gerekiyor galiba fazla kan kaybı olmasın diye ama doktor daha iyisini bilir. Yarın sorucam kontrolde yazarım size
Minnakkkk Nurayuzun aynen canım benım de kontrolüm var 32de son bır haftaya kadar devam dedı ama başta öyle demedıysı kafam karıştı yarın haberleslım burdan bakalım
Nurayuzun Minnakkkk canım ben şimdi kontrolden çıktım 2 hafta daha kullan dedi 35e kadar kullancam sonra birakiriz dedi