Cansueliz Gulsahh ilk kızımda babaannem gelmişti doğumuma bir gün önce kayıp ettim o yüzden nasıl doğurdum hiç anlamadım arka arka ölümle olmuştu..Annem ,babaannem 😔
Cansueliz BerrinMercanKaraca doğunca herşey geçecek :) benim kızım gececi Suan maç yapıyor benimde sırt catlıyor
Kadze isimsizz evet yaa geceleri de uyku haram zaman geçmiyor hepten su azlıgımda var kafalar bi karışık nolcaksa olsa artık diye geziyorum her doktora gittigmde bi tetikteyim nolcak die
Cansueliz Kadze ihmal etme bu konuyu ,korkutmak istemem ama benim kuzen 4 gün dür Doğum yaptı suyu azaldığı için suni sancı filan verdiler
isimsizz Cansueliz Aynen öyle. Herkes son zamanların uykunun tadını çıkar dediği için genelde uyku pozisyonundayız. :)
Mihriky Benim de ilk hamileliğim 33+6 olduk Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah. Hiç catlagim yoktu karnımın alt tarafı tamamen catlayamaya başladı Tek moralimi bozan şey bu günde 2 3 kez yagliyorum banamisin demiyor.
Cansueliz Mihriky hiç kafama takmıyorum .Çünkü dünyanın en güzel şeyini kucağına alacaksın,üzülme bunun için 😊
Zulal09 Aynı sıkıntılar bizdede mevcut 🤷🏼♀️ Gece oluyor uyku yok sabaha kadar mutfakla wc arasında mekik dokuyorum sabah oluyor bi uyku öğlen 1-2 artık kim uyandırırsa 😄 aynı sol tarafıma yatıyorum şuan belim ayrılıyo sanki 😩 Allah güç sağlık versin daha 1 ayımız var en az 34+4 olduk
Cansueliz Zulal09 hep birlikte geçer geçer şarkısını dinlesek ne yapsak 😂 bide beyler mışıl mışıl uyuyor sinir oluyorum
Mevsen Bende 33. haftanın içindeyim tahminen Kasım 22 dedi doktor amma kendi bilir ne zaman geleceğini ☺️ iltihap kapmışım idrar yolundan kasık ağrımı bebek baskı yapıyor sanıyodum felaket acıyor bazen aklınızda olsun kontrol ettirin 🌸