Serelidya Kızlar selamlar 18+2 yim bir kızım olacak amadaha hareket hissetmiyorum. İki gün sonra kontrolum var soracağım. İlk gebeliğim. Sizin ne durumda sizce normal mi daha hissedemem.
Eldgrn Serelidya 22. Haftalara kadar yolu var canım hissetmenin bende 17 haftalığım her an beklemedeyim belki hissederim diye tek küçük kiprasmalar var ama onu da haraketteen saymıyorum net olmadığı için acele etme yakında hissedersin
Yarenn92 Serelidya ben 20.haftada hissetmeye başlamıştım ilk hamileliğim benimde yakında sende hissedersin 😊
Teslimeesma Serelidya ben 16 haftalikken hissetmiştim ilk şimdi 33 haftalığız . Kişiden kişiye değişiyor göbek bölgesindeki yağlanma dan da geç hissedilebiliyormus diye duymustum sıkıntı yapmayın o yüzden değişebiliyor 🤗
Karadasesra Serelidya ben 19. Haftada çok derinden ince bi tekme hissettim 20 den sonra artmaya başladı canım haftan daha erken 2 hafta içinde hissetmeye başlarsın
Helincakir Normal normal ilk gebelikte gayet normal hemde, benimde ilk gebeliğim bende senin haftalarında sürekli tetikdeydim niye hissetmiyorum diye 22. Haftada hissetmeye başladım. Suan 38 haftalığım duyacaksın hareketlerine merak etme🤗🤗🤗
Serelidya Eldgrn kendi kendime kuruyorum bazen düşünüyorum sonra arastırıyorum en son sizlere sorayım dedim😍
elifgul24 Ben 18. hafta da hissettim tekme falan atiyodu ama şu 3 4 gündür hiç oynamiyo. Bi anda hareketler kesildi sizce normal mi ? Şuan 23. Haftamdayim kizim olucak ilk gebeliğim. Görenler cevap verirse sevinirim
Sherry elifgul24 evet benimde o haftalarda öyle bazen kesiliyodu 2 gün tık yok sonra bi an hafif bi tekme geliyordu. Doktor 24-25 e kadar hareketlerim düzensiz olacağını söyledi endişelenmeyin.
Eldgrn Serelidya iyi yapmışsın bende burda ben gibi görünce hiç tuhafıma gitmiyor hiçbirsey artık ne zaman ne olursa artık
Sherry Serelidya ilk gebelikte çook normal benim de ilk karın kasları sıkı olduğu için geç hissediyoruz.