Bilge-96 Mry123 Bu da benim gonalf ve ovitrelle sonrası 13. ve 15. gün idrar testlerim. Siz de 2 gün sonra yenileyin isterseniz çizgi belirginleşir ya da koyulaşırsa gebelik var diyebiliriz.
Mry123 Asyabuse ya benimde bugün sancım o kadar arttı ki inşallah vardır eğer yoksa rahim filmi istedi doktorum çok korkuyorum bu ay artık olsun istiyorum😒
Humannrle Mry123 bilmiyorum işte kafam çok karışık canım ama inşallah hamilelik vardır hasta olmayız inşallah
Baltopu2 Mry123 canım kan ver bir an önce,hatta doktorunla paylaş pozitifse belki ilaç falan kullandirir
Sevcan59 Mry123 Evet hamileydim şuan 21+2 yiz aynı adet oncesi sancılarım vardı ve hiç umutlanmamıştım kesin adet olucam yine demiştim
Humannrle Sevcan59 bende dün çok çok silik bi ikinci çizgi çıktı da sorayim dedim canım 1 saat öncesine kadar hiç bi belirtim yok su an belim ağrımaya başladı Inşallah adet olmam 😥
Mry123 Negatif gibi görünen 9. Gün Ortadaki dünün 14. Günün Bugünde bu sonuncuyu yaptım 15. Günüm. Yoksa neden negatif olmuyor daha önce böyle bir şey yaşamadım 13. Gün negatife dönerdi