merve-1998 Kızlar selam idrar yolu enfeksiyonunun yeşil akıntıdan başka bi belirtisi yok batma yanma kaşınma hiç biri olmuyor ama yeşil akıntım sürekli var ne yapmalıyım
yagmur_s merve-1998 benim de uzun zamandır devam ediyor. En iyisini doktorunuz bilir ben fitil kullanıyorum. Kurtulamadım bir türlğ bu hafta biraz dhaa iyiyim zaten artık son hafta doğum yapıp kurtulurum umarım 🤦🏻♀️
Kleopatra- merve-1998 Bende aynı dertten müzdaribim. Yeşildi, şuan sapsarı geliyor. Anlayamadım gitti kaşınmamda geçti aslında.
MSultann merve-1998 benimde ilk haftalardan beri var 27.haftadayım hep idrar tahlili veriyorum temiz. Kasınma yanma yok ama. Bilemedim
merve-1998 Diğer belirtiler olmadığı için yeşil akıntıda tehlikeli midir acaba su da bol içiyorum ama hep yeşil
zehraKr merve-1998 bende yeşil akıntı ilk günden var enfeksiyon sanıp sirke vs kullandım geçmedi en yoğun olduğu günlerde idrar tahlili yapmıştım enfeksiyon çıkmadı doktor normal dedi tabi herkesin bünyesi farklı belki enfeksiyon belki de normal akıntı bilemeyiz
Hurin Benim de sadece yeşil akıntım var ağrı yanma yok doktorum 1 lt suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi koy 4 gün dinlendir vajinaya sık dedi henüz yapmadım ama yakın zamanda uygulicam inşallah
merve-1998 zehraKr Evet bana da üşütüyosındur diyorlar ama sağlık ocağı yapmıyomuş tahlil doktora gittiğimde isticem
merve-1998 MSultann benimde normalde ara ara geliyordu gebelikte de devam ediyor 19.haftamdayım diğer belirtiler olmadığı için etrafımdakiler normal üşütüyosındur diyor bilemedim
Yagmurtan Benim ilk kizima. Hamileligim de her gün yesil. Akıntım olurdu. Fitil de kullansam. Kar etmezdi. Simdiki hamileligim de 19 haftaligim henuz hiç gelmedi
mercimekmi benimde enfeksiyonum var yaklaşık 1 aydır kasık ağrım dışında hiçbir belirtim yoktu bugün idrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum inşallah kötü bir şey çıkmaz çok huzursuz oldum