Nurosss Adetime 7 gün var sizce hangi testi yapayım Kasıklarımda hafif bir ağrı var ve göğüslerim aşırı şiş sizce hamilelik belirtisi miii
Kubra-2363 Nurosss bende bu sabah yaptım adetime 6 gün kala aynı belirtilerle çıktı erken gebelikte daha iyi çıkıyor
mavipapatyaa Nurosss erken gebelik testi yap. Zaten kaset testlere guwenmiyorum cift cizgi cikipda kanda çıkmadığı oluyor canım. Ki suan nornal kaset testte çıkmaz diye düşünüyorum
_ozlmm Nurosss erken gebelik yapabilirsin bende 6 gün varken erken gebelik testi ile silik öğrendim ertesi gün de kaset test yaptım onda bi tık daha netti varsa ikisinde de çıkıyor bence ☺️
Nurosss Kubra-2363 erken gebeliği 3 gün önce yaptım ama negatif sonuç aldım araştırdım hala rahime inmemiştir diye sonuç aldım bu gün tekrar yapıcam yoksa beklemelimiyim
mavipapatyaa Nurosss bence bir iki gun daha bekle canım. Belki hamilesindir ama simdi daha erken oldugu icin cikmazsa eger ki moralin bozulmasın. Ama benm gbi sabırsız bir insansan aman boşver erken gebelik al yap yanina ikinuc tane kaset test al 😂😂😂😂😂
Nurosss mavipapatyaa 🤭 hahahhaha sabırsız ne kelime testi aldığım gün sabah yapıcam diye sabaha kadar yatamadım saat 5 de test yaptım 😂 negatif çıkınca da sıkıntıdan uyuyamadım
kuzeymomsss Nurosss reglime 2 veya 3 gün varken kaset test ile öğrenmiştim. Erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı
seym94 kuzeymomsss ya kuzeymomsss ya aynı sorunu yaşıyorum 3 tane kaset test yaptım hepsi silik çizgi çıktı 3 tane erken gebelik testi yaptım negatif adet günüme de 3 gün falan var kan testi de yaptırdım 0,100 delireceğim
mavipapatyaa Nurosss Allah seni napsın yaaa 😂😂 iste ondan bahsettim varsa simdi çıkmaz moralin bozulur diye