İlk doğumumu geçen sene annemler de (başka il de ) yaptım. 9 ay aynı doktora kontrole gittim sezaryen ile yine aynı doktorda doğum yaptım. 19 aylık kızım , gelecek ay 20 aylık olduğunda oğlum doğacak Allah nasip ederse inşallah. Bu 2 hafta annemlere gelmiştim (eşim Suriye de beni bilen bilir doğuma gelecek ama). Dün sancım tuttu sezaryen yerim çok acıdı sanırım oğlumun kafası tam üstüne geldi tepindi az nefes alamadım kesildim öyle. Babam buradaki doktoruna randevu al gidelim dedi. Bugün gittik. Resmen aklımı çeldi yine kandırdı beni 🤦🏻♀️😂 gel ben yapayım yine ameliyatı , sen bana söyle spinal iğneyi de ben yaptırıcam söz acıtmicak dedi (ilkinde 4 defa yapılmıştı ve acıtmıştı). Çok kararsızım. Bildiğim doktor da aynı zamanda önceki ameliyatım da ondaydı ve tlf nu var, randevuya gelme para verme mesaj at dönerim diyen dönen de bir doktor. Öte yandan evim 2 şehir uzak , ordaki doktor da iyi diyorlar ama bilmiyorum tabi ve çok yoğun bir doktor nefes almaya zamanı yok ve numara vermiyor hastane ile muhattap oluyorsun. Mesai saati dışında birşey olsa ulaşma şansım yok. Aklım çok karışık. Eşime söyledim sen nasıl istersen dedi. Siz olsanız ne yaparsınız ? Bana bir yol gösterir misiniz canlar 💜
Bu arada doğumdan sonra eşimin izni bitince ben evimde olacağım. Annemlerde maalesef yatacak bir yer bile yok. Şimdilik yataklarını bana verdiler kıyamadılar hamile olunca. Ama ben daha fazla göz yumamam buna yataklarında yatmak istemiyorum ama annem illa orda yat hamilesin dio. Bu yüzden kimseyi rahatsız etmek istemediğim için burda da doğum yapsam ertesi gün mutlaka evime gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. 🌸