Havvaplak 32+6 haftalık hamileyım bugün sabah kasıgıma öyle bir agrı girdi ki sanki geliyorlar sandım günlük yaşantımda zorlanmaktayım böle olan var mı
Meneksezdmr Havvaplak bizde 29+3 olduk sürekli yatıyorum Dr 32 yi görebilirsek iyi diyor inşallah görürüz
cherry6128 Havvaplak 22+4 olduk bugun simdiden zorlanıyorum ilk aylar mide bulantısı sımdı agırlık başladı zaman cabuk gecsın diyorum bende ama Şubat gozukuyor dogum inşallah o zamana kadar dayanırlar
Elifkedi Benimde ikiz ama daha 18 haftadayiz.. İkizlerde erken doğum oluyormuş belki minikler gelmeye hazırlanır 😊
Havvaplak Elifkedi cuma günü kontrolüm var inşallah daha gelmezler ekimin sonunu görürüz ciğer geliştirici iğne bile olmadık daha ☺️zamanınız cok kıymetli Şuan zaman ılerledıkce kendı ihtıyaclarınızı bile görmekte güçlük çekiyorsunuz
Busrasahin7714 Havvaplak bizde 33+1 iz bakalim. Bizde insallah ekimin sonunu goruruz. Ama cok agirlastim. İlk oglumda hic boyle degildim
Elifkedi Havvaplak bulantilarim bile ancak azalmaya başladı kendime gelemeden göbek iyice büyücek daha zorlanicam yani 😊 keyfini çıkarmadan hamileliğin minikler dogacak 😊
Havvaplak Busrasahin7714 benim ilk gebeliğim ama son 2 3 haftadır kendımden geçtim agrılarla 😬😬rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah küvezde kalmazlar 😕
Havvaplak Elifkedi evet maalesef Ya birde çatlaklaklar oluşuyor onun kasınsıtısı vs.. allah yardımcınız olsun
Busrasahin7714 Havvaplak insallah insallah ama benimkiler iki kilo oldular bu saaten sonra kalsalarda bir hafta 10 gun kalirlar diye düşünüyorum