Gmzealty Kızlar merhaba amniyon sıvısının artması sebebiyle ikinciye detaylı usg istedi doktorum bu sefer farklı iyi bi uzmandan randevu almak istiyorum Bursa ve Kocaeli olabilir yardımcı olabilecek olan çıkar mı aranızdan
Mega Gmzealty canım ben tomokayda çekim yaptırdım baya dikkatle incelendi bebek doktor işinin ehli gerçekten hemen randevu alabiliyorsun 25 senedir bu mesleği yapıyormuş doktor bey istersen ara bir bilgi al
Gmzealty Kubranur11 şu an 28+2 hemen randevu alabileceğim bi yer olması lazım canım vakit geçtikçe bakmıyorlarmış bugün bi doktor ile görüştüm
Gmzealty 16esranur 1850₺ istediler doktorun yorumları çok iyi bakabileceğini de söyledi ama dediğiniz gibi fiyat yüksek mecbura kalırsak yapacak bişi de yok bi an önce bakılması lazım çünkü 🤦♀️
Feyzayy_ Aktif Kocaeli Hastahanesi nde Eray Çalışkan var sanırım İstanbulda da çalışıyor şiddetle öneririm
Mega Gmzealty onu bilmiyordum canım başka bildiğim yerde yok maalesef umarım en iyisini bulursun ve sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın 🙏
Gmzealty Bugün Yalova’da Mansur Kamacı’ya gittim kızlar çok teşekkür ederim hepinize 🙏🏻 Bebeğin durumu çok şükür iyi takipteki doktorumla yakın takipte kalıcaz su fazlalığı için 🤍