Elifderin34 İyi günler hanımefendiler 23 haftalık olduk sayılır bebek ters ama dönme ihtimali de varmış bebişi ters olup dönen var mı sonradan eğer dönmezse zorunlu sezeryan oluyormuş
Ysmndnz Elifderin34 Daha çok erken döner merak etme benim bebeğimde yan yatıyordu karnımda 34 haftada döndü baş aşağıya
Saribezlikadin Elifderin34 neden hemen sezeryana alıyolar benim kaynanam da ters doğurmuş hemde ikiz ha bire bahane arıyolar sezeryana almaya
nurssell Elifderin34 25. Haftada benimde tersti bugün 26+0 doktor kafasının aşağıya döndüğünü söyledi normale dönmüş fakat doğuma kadar artık hep öyle mi kalıcak acaba tekrar dönmez mi
Elifderin34 Esraliiii çok doğru terste olsa düz de olsa her türlü zorluyorlar bizi inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🥰
enakcs Elifderin34 sizin için çok erken o haftalarda makat geliş olması normal zaten ☺️ Benim 32 baş geliş olmuştu 34 makat 37 şimdi yine baş geliş şimdilerde bile değişiyorsa sizin daha çok değişir ☺️
cerenarslan11 Elifderin34 gecen hafta doktora gittim tersti bebek dun 30+2 de gittim doğum pozisyonu almış.Ama şimdi size bunu yazinca aklima tekrar pozisyon değiştirir mi acaba sorusu geldi🤔
Elifderin34 cerenarslan11 yaa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 😍 değişmezdir bence artık umarım öyle olur yani
Deletedmom_8 Elifderin34 ✋🏻✋🏻 Hep tersti. Hatta 28. Haftada gittiğimde yine tersti. 35 e kadar yolu var demişti doktorum. Bugün kontrole gittiğimde dönmüş. Baş aşağı şu an