Fatmaceyhun Pijamaskeliler canım estrofem be progestan verdi aradım doktoru çıkmış malesef😔 yarın konuşalım ara mutlaka dedi😔
Fatmaceyhun @“Seraps-07”#p24 Seraps-07 çok kötüyüm moralim sıfır hiç birşeyde yapmadım sebepsiz birden kanama ve bulantım sıfırlandı resmen 😔
Seraps-07 Fatmaceyhun benimde birden bire lavaboya oturduğumda oldu parça düştü ve kanama geldi ama dediğim gibi korkma her kanama düşük diye birsey yok
Fatmaceyhun 1erkekkannesiiii yarına randevu verdi canım doktorum progestan ve estrofem verdi kullan mutlaka dedi
1erkekkannesiiii Fatmaceyhun tamam canım. bende hala progestan kullanıyorum gebeliğin basından beri. Yarın haber verirsin merak ettim dualarım seninle
Fatmaceyhun Essraanil evet canım tüp bebek ikizlere gebeydim çok korkuyorum inş sizinki gibi sonuçlanır benimkide çok çok kötüyüm 😢🥺🥺🥺
Essraanil Fatmaceyhun hiç kötü olma sakin ol..doktorum çok tecrübelidir ve bana şunu söylemişti tüp bebek olup kanaması olmayan insanla karşılaşmadım desem yeridir demişti.neredeyse tüm tüp bebeklerde karşılaşılan bir durummuş iğnelerni aksatma ve güzelce dinlen emin ol geçicek inşallah😍
Fatmaceyhun Fatmalardanbiri duadan başka birşey gelmiyor elimden malesef 🥹 çok üzüldüm görünce şok oldum inş geçer iğne haplar işe yarar inş 🥺
Nurella2 Fatmaceyhun ben hamile olduğumu bilmiyordum . Kan Testi verdim ertesi sabah kan geldi regl olduğum diyip önemsemedim ama sonra e nabiz da hamile olduğumu öğrenip sağlık ocağını aradım snra kadın doğuma gittim. Yerleşme kanaması dedi önemli bisi yok dedi
Fatmaceyhun 1erkekkannesiiii çok sağol canım allah razı olsun ağlamakta gözlerim şişti resmen inş yarın güzel haberle dönerim 😔
canselyildiz0112_ Fatmaceyhun bende 6 haftalık da yaşadım bugün hemde 😢çok korkuyorum doktora da gitmedim henüz peçeteye az bi şekilde geldi ama Şuan yok acile gitsem mi bende bilmiyorum 🥺
Bet123 Berra01 benimde pazar guni başladı kahve rengi lekelenmem doktor pregestan verdi onu kullanıyorum 3 gündür şükür azaldı suan acile gidip kontrol ettirip pregestan kullanmanıza fayda var bence
Berra01 Bet123 acile gittim progestan iğne yaptılar kontrol gününüzde doktorunuz ilaç yazar dediler korkulacak bişey yok yerleşme kanamasıdır dediler
Deletedmom_37 Fatmaceyhun benimde sürekli kanamam oldu progestan fitil kullandım olmadı hap olarak aldım günde 3 tane şeklinde sonra doktor asla kalkma yerinden demişti yemek bile yapma sürekli yat demişti hatta 1 gece hastanede bile kaldım ama yaşatan rabbim yaşatıyor hiç korkma inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur şimdi 11 haftalığım bende 😊
RehoGelin Fatmaceyhun benim de oldu kuzum 7. Haftada ikiz gebeyim bende 1 defa pruluton vuruldum 34. Haftaya kadar progestan fitil kullanıcwm
Fatmaceyhun Kanamam durdu çok şükür kızlar cumartesi gününe randevu verdi progestan ve estrofem verdi cumartesi günü belli olacak herşey dua esin hiç birşey olmamaış olsun doktor sorun yok diyor ama görmeden içime sinmiyor bir türlü 😔