Tugce93_ Merhaba🙋🏻♀️ Heniz iki gündür deniyorum hamile kalmak için ama çok heyecanlıyım. Testi ne zaman yapmalıyım bir de folik asit kendim kullanmaya başlamalı mıyım??
iremdemir22 Tugce93_ canım merhaba ben aylarca denedim olmadı sonunda doktora gittim ve regenesis max takviye verdi ve o ay hamile kaldım bunu sorabileceğin biri varsa sorup kullanmaya başlayabilirsin ☺️
iremdemir22 Tugce93_ eczacıya da sorabilirsin bana doktor tavsiye etti ama kendinde alıp kullanabilirsin ☺️
Eczacianni Test konusunda bilgim yok ama folik asidi hamilelik planlamadan 3 ay öncesinde bile başlayabilirsiniz
Sadikee Merhabalar kadın doğumcunuza danışır ve bebek istediğinizi söylerseniz folik aside başlıcaktır çünkü 3 ay önceden kullanmaya başlayabiliyorsunuz ve adeteniz gecikirse test yapabilirsiniz
Tugce93_ Teşekkür ederim. Hamilelik hep düşünüldü ama hiç ciddiye binmemişti. Deneyince şimdi ne yapacağımı bilemedim bir anda🤦🏻♀️ Folik asit hep kullanma taraftarıydım ama dr mu vermeli kendim mi almalıyım bilmiyordum☺️