Leyla1938 Arkadaşlar 31+6 haftaligim cumartesi kontrole gittiğimde boynunda kordon var dedi ama çok önemli bir durum değil dedi hareketli bebeklerde oluyor dedi ama ben yine de tedirgin oldum böyle bir şey başına gelen varmi
yagmur_s Leyla1938 37 de boynunda kordon vardı ama benimki dolanmamış tı hareketlerini takip et dedi. Bir sonraki haftada kordon mordon yoktu. Genelde açılıyormuş zaten. Düğüm olması daha çok sorun sanıyorum.. Hareketlerinde olsun dikkatiniiz sizin de korkmayın 😍
Mer93 Leyla1938 sıkıntı olmuyor tek dolanmada çoğu bebekte olabiliyomuş herhangi bir sıkıntı olmaz zaten dr da demiş
Leyla1938 yagmur_s teşekkür ederim benim de diğer kontrolde kordon gözükmez inşallah 🤗 hareketli biraz kızım ondan yaramazlık yapmış icerde
Leyla1938 Mer93 evet doktorda öyle söyledi cogu bebekte oluyor diye.işte insan bı tedirgin oluyor boynuna dolanmış deyince sağlıkla dogsunlar inşallah
yagmur_s Leyla1938 🤭🤭 minnoş prenses. Merak etmeyin hareketleri oldupu sürece sorun yok. Zaten genelde olan bir durummuş.
Haticeeklyc Benim bebişimin boynunun orasından geçiyormuş kordon dolanma falan yokmuş. Hareketlerini takip et dedi. %70 gebeliklerde görülebileceğini önemli bir şey olmadığını söyledi doktorum
Leyla1938 Teşekkür ederim kızlar bende normal doğum zorlasirmi diye aklıma takılmıştı. Kolayca dogururum inşallah ilk doğumum zordu🙈