EmineDefneGokce Nskyhn inanmamak değil canım, aşırı saçma bi olay. Bizde başvurucaz ve şok oldum . Eşim biliyormuş gerçi
Nskyhn EmineDefneGokce az önce Fox haberde hesap yapıldı atıyorum bak yüzde 20 enflasyon ile 20 yılda ev 7 milyon oluyormuş. Sanki villa veriyorlar ya şaka gibi 😂 haberlerde de söyledi sabit ödeme olmayacak diye. Hala kimse inanmıyor
Pinar41 Nskyhn hanımefendi korkmayın hiç mi duymadınız etrafınızda bir hafta içinde başvuru ücretini geri iade ediyorlar, başvurup başvurmamak size kalmış ayrıca geçen sefer başvuru ücreti 2000 TL di ben kayıt olmuştum iade ettiler çıkmayınca
Nskyhn Pinar41 yoo duymadım çünkü etrafımda bu zamana kadar hiç tokiye bulaşan olmadı bı annem yıllar önce bulaşmış. Oda kurada çıkmış. Ödemeler gittikçe artınca çok zorlanmış bırakmış 24 bin ödemiş 20 bin vermişler anneme
EmineDefneGokce Uzayyyy aaaaa e o zaman tamam offf varyaaa bende sanıyorum ki ay olarak aynı kalacak ama ödediğimiz para artacak 😂 süper oldu açıklama
Bukapoo newbar burda kaynaklara dayanarak yaptığım yoruma bu cevabı vermenizden belli oluyor kimin cahil olduğu. Cehaletiniz ve size iyi akşamlar
gulagaci Evet arkadaşlar bizde tokide oturuyoruz mesela 190 bin di her ay odyoruz odyoruz borç hala aynı. Mecburiyetten ckamyorz yoksa uygun bi ev bulsak borcuyla satacağız
EmineDefneGokce Nskyhn Bı de her başvurudan 500 lira alıyorlar. 🤦🏻♀️ Canım onu kura bitiminde iade ediyorlar
EmineDefneGokce YA Bİ GRUP ÖDEDİKÇE AY KISALMIYOR SADECE ZAM GELİYOR FAZLA ÖDÜYORUZ DEMİŞ Bİ GRUPTA ZAM GELİNCE AYDAN (EVİN FİYATINDAN) DÜŞÜYOLAR DEMİŞ BEN NERDEN DOĞDU BİLGİ ALABİLİRİM???
Nskyhn EmineDefneGokce TOKİ’nin kendi sitesinde her şey yazıyor. Haberlerde de söyledi zaten. Parası aynı kalmayacak diye.zaten şu an Tokiye girmek bile riskli. Çünkü bu kışın nasıl geçeceği bile belli değil. 5 bin liralık borca bile girmek istemiyorum şu an
Stoppedstar Gzmklncc şu an ailem aldı ödediğimiz için biliyorum bir de toki başkanı da açıklama yaptı demin tv de izledim. İlk olarak İstanbul’daki fiyat açıklanan fiyat değil ikincisi de memur maaşı zammı oranına endekslenmiş. Enflasyon da değil.
EmineDefneGokce kitapkurdu 4+1 1500 kira vay be. Ben Yozgat’a taşınıyorum 😂😂😂 kız oturduğum semt Fatih . 1 evin kirası 7 bin 2+1 geçen sene 2+1 minicik evime doğal gaz 900 den aşağı gelmedi. 4 kaliofer ver evde toplam . İstanbul’da yaşanmaz vallahi
Nskyhn EmineDefneGokce ya annemckucuk bir ilçede yaşıyor emin ol farkı yok 😂 keşke sadece İstanbul’la olsa 😂
kitapkurdu EmineDefneGokce Yozgat merkezde oturuyorum ikiz kulelerde. Ev sahibim kapı komşum buyur gel ona sor. Daha nisanda taşındım bu eve. Ondan önce çarşıda 900e oturuyordum. İsteseniz 2 bine de bulursunuz ev siz abartıya kaçtıysanız benim yapacağım bişey yok. Asker eşiyim ben daha geçen sene geldik yozgata
EmineDefneGokce Nskyhn canım o zaman neden ev fiyatını örneğin 900 bin diye söylüyorlar . Vallahi küfür edicem şimdi … aşırı saçma ya . Galiba bende başvurmicam
EmineDefneGokce Nskyhn bitmişiz vallahi billahi . Bu sene bebek geliyo zaten. Daha çok yakıcaz kalioferi. 1500-2000 arası gelir buraya yazıyorum . Elektrik zaten varya almış başını gidiyor . Evde tv açmıyorum gün içinde çünkü izlemiyorum . Bilgisayar açmıyorum. Bi tek beyaz eşyalar ve telefon şarjları. 300 küsür fatura ödüyorum yazık günah ya .
Nskyhn EmineDefneGokce başvuru yapılsın diye. Ödemeye başlansin diye maalesef bu yıllardır böyle. Annem sırf ödemesi arttı diye tokiyi bıraktı. Bir hevesle girmişti çok üzüldü sonra
Nskyhn EmineDefneGokce ay kesinlikle ben de gereksiz hiçbir fişi bırakmıyorum bulaşık makinesinin fişini falan görsem valla cekicem. Sırf gereksiz yere ödememek icin. Çünkü şu an cidden gereksiz yere faturalar falan ödüyoruz yazık günah. Bu kış bebeklerde geliyor Allah yardımcımız olsun ev sürekli cayır cayır yanacak. Ben de 2500 bekliyorum dgazi valla