Papatyapkr Merhaba güzel hanımlar nasılsınız? 😊 Hamilelik, annelik nasıl gidiyor? Kaç haftadasınız? Doktor kimi tercih ettiniz memnuniyet durumunuz nedir paylaşabilir misiniz? Bir de doğum ücretleri hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
Omay0707 Papatyapkr konya akören diye bir ilçedeyim 24 haftalık hamileyim konya devlet hastaneleri randevu imkansız özel hastaneler çok pahalı Merkezde başaran klinik Ahmet başarana gidiyorum aynı zamanda perinatoloji uzmanı 350 tl muayene ücretide Onun dışında rütin kontroller ve dogumu Çumra devlet Hastanesi’ne gidiyorum memnunum şuanlık🤗
Papatyapkr Omay0707 inşAllah sağlıkla ilerlesin süreç 🥰 sağlıkla kucağına al canım. Bildiğim kadarıyla Başaran kardeşler doğum için anıt ve kızılay hastaneleri tercih ediyor.
Vecebery Haftam bitecek Meram tıpta takipliyim. Randevu hiç sorun olmuyor. Randevu saatimden geç alindigimi sıra bekledigimi görmedim. Sonuç sırası bazen kalabalık oluyor onda da 4 gibi gidip hiç beklemeden sonuç gösteriyorum. 15 temmuz hastanesinde gebe okuluna katıldım. Hayatımın en anlamlı 3 günüydü. Allah izin verirse orda doğum yapmayı düşünüyorum. Dogumhanesini gezdirdiler çok güzel bilgi verdiler. Allah devletimize zeval vermesin. Fırsatçı özel hastanelere de vicdan versin.
Papatyapkr Vecebery yaa hiç haberim olmadı gebe okulundan çok güzel canım Rabb’im sağlıkşa kavuştursun. Doktorunuz kim?
Nurcukpnr Vecebery gebe okuluna bende gitmek istiyorum ama hep eşli oluyor sanırım eşim gelemez diye aramadım hiç siz kendiniz mi gittiniz acaba
Vecebery Papatyapkr özel olarak doktorum yok Meram tıpa sıradan gidiyorum çok şükür herşey yolunda olunca özel bir doktor arayışına girmedim. Çok teşekkür ederim inşallah sende bebeğini sağlıcakla alırsın kucagina. gebe okuluna mutlaka git 🌼🌼
Hunilininbirii Nurcukpnr 15 temmuzda eşler katılmıyo sen kendin gidebilirsin. İnstagramdan gebeokulu_konya Elif hanımla iletişime geçip gidebilirsin
KubraaKaplann Medicana’da Rengin Karataylıya gidiyorum. 30. Haftamdayım çokta memnunum gidemediğimde whatsaptan iletişime geçebiliyorum sürekli takipleride çok güzel
SahrasMom311216 Ben merkezdeyim ve şehir hastanesine gidiyorum hamileliğimden bu yana hep ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum ve memnunum ilgili güler yüzlü bir doktor.
Hunilininbirii Doğum yapalı 33 gün oldu medicanada Hikmet beye gidiyodum hastanedende doktordanda çok memnun kaldım doğumdaki yaklaşımı insanı rahatlatması herşey çok güzeldi tavsiye ederim