Neslihanesma Merhaba kızlar adetim 14 gün geçti test yaptım kipkirmizi pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasonda minik bir kese göründü doktor yalancı kese olabilir dedi kan testi istedi ve beta hcg 4131,3 çıktı sizce gebelik var mi kaç haftalık hamileyim varsa
Aylin355 Neslihanesma Gebelik var bence 4-5 hafta civarı gibi duruyor 6 yada 7. Haftada tekrar gidin kontrole
Damla1995 Neslihanesma bamada dedi ayni seyi kese sagliksizmis bilmem neymis. 5 haftalik gebeligime 3 haftalik dedi falan. Aninda baaka doktora gorundum Ozele ve herseyy normaldi oysaki. Tek doktorla kalmamalisin.
busra14044 Neslihanesma ben gittiğimde yaklaşık bu degerdeydi 4.5 haftalık demişti doktor sizinki de 4.5- 5 olabilir hayırlı olsun
Karadasesra Neslihanesma benim 1207 de 5 haftalık dediler senin 4 bini bulmuş 6-7 haftalıktır diye düşünüyorum 😊
Mer93 Neslihanesma betadan hesaplanmaz haftanız son adet tarihinizden hesaplanır herkesin değeri farklı olur. Biraz bekleyi aceleci davranmayın bi hafta sonra tekrar gidin öyle baksınlar ilk haftalarda normal olabiliyor