Eyluladam15 limoncicegim2 yapma bence çok erkenn yanılma oluyor ya hatta ablam hastane çıkış seti almis erkek diye degsitrmekle uğraştık bide
teachermom8 RJD21 çin takvimine göre ben erkek olmalıymısım anneminkine baktım. Bende suan hamile bir kadın olduguma göre 🤣 cinsiyet olayı kolayca atılıp tutulck bir sey oldugu icin bir sürü saçma sapan şey var . Hicbirine inanmayın 😃
Gamzemree limoncicegim2 22 haftaya kadar kız dendi 24.haftada detaylıda erkek dendi detaylı bekle bence ben yarın emin olmak için farklı bir doktara daha gorunecegim
karanel Erkekse net belli oluyor yanılma olmuyor ama kızlarda değişebilir ya 🙂 ama inşallah Allah gönlüne göre verir kızı erkeği yok
limoncicegim2 karanel aynen öyle önceliğim sağlıklı hayırlı olması ama gönlüm kızdan yanaydı şimdi baya sevindim birde değişirse tuaf olur 😂
Gamzemree limoncicegim2 valla diğer adıyla dörtlü mu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına falan bakılıyor her şeyine bakıyorlar 😇
Ozgeelaa Bana 11 de kız gibi dendi 13 de de kız gibi dendi ama her koşulda kesin demediler 16 da netleşecek kendimi kıza şartlamıyorum sen de öyle yap canım biraz heyecanlı sancılı ama olsun net olsun 🤭
Ebru-EY limoncicegim2 bana erkek dedi aynı senin zamanında. Aradan 2 hafta geçti kız dedi 😂 meğer kızmış
Baltopu2 Ebru-EY ay bana umut oldun 😍ikinci gebeliğim bir tane oğlum var sağlıklı bir de kız istiyorum 😍ama 11+2 de doktor bana erkek gbi dedi 😒umarım yanılmıştır
Ebru-EY limoncicegim2 ben ikili tarama yaptırmadım. 12+3 de erkek muhtemelen dedi. Hayırlı olsun falan dedi. 2 hafta sonra kız dedi.
limoncicegim2 Aysegulccc bende oyüzden şaşırdım acaba çok net bir şekilde gördü yada bellimi oldu ki diye düşündüm
Ledeyna21 limoncicegim2 eğer doktorun iyi bi doktorsa tecrübeli yani yanılma payı pek yok benim doktorum 11 haftada kıza benziyor dedi 13 te kesin kız dedi yani her doktor aynı değil genelde kendine güvenen erken yorum yapar yanılma payı yüksekse pek yorum yapmaz göstermedi derler sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz🙏
Mavidunyamm Deletedmom_8 kız Ehilalmom musun sen 😅 neredeydin müebbet falan mı yedin ya en son askı almıştın 2 gün gorundun yine kayboldun 😬 profilinden tanıdım
Deletedmom_8 Mavidunyamm benim aşkım efsane geri döndü 😂 hesap gitmişti. Bayağı bir açmadım. Sonra aman dedim açayım bir hesap 😂
grego05 limoncicegim2 Benim 11+2 de kız olduğunu öğrendim :) yani bugün inşallah değişmez ama doktor değişme diye bişey yok dedi. Net belli olmayan cinsiyet vardır dedi. 2 ayrı hekim gördü hastanede ikiside aynı şeyi söyledi
limoncicegim2 grego05 benimde net kız olduğunu söyledi ama çok küçükken söyledi büyüdüğünde orda bir pipi görmesi beni korkutmuyor değil 😂