Nurten2610 Bet94 karından bakıldı vajinal bakmadı özele de gidiyorum herşeyi tam dediği gibi dikkat de ediyorum ben daha önce bir düşük yaptım kürtaj sonrası hamile kaldım ve bana riskli denildi fitil verdi korkuyorum o yüzden
TeoMom Nurten2610 Bana 22+3 te detaylı ultrasonda 30 mm dendi 25+0 da yine 30 mm di 2 hafta sonra 28+ da tekrar gideceğim kaç olmuş öğreneceğiz ama bu sürede progestan aldım ve kendimi çok yormadım
TeoMom Nurten2610 32 mm açılma ve hunileşme olmadığı sürece riskli değil 25 mm altı sıkıntıdır tabi yine de progestan takviye olarak kullanılabilir ama endişe edilecek bir durum değil
TeoMom Nurten2610 Çok iyi anlıyorum benim de 21 haftalık kaybım var doktor sıkıntı yok dese bile tedirginlik yaşıyorum sen yine de bir sonraki kontrolünde vajinal olarak ölçüm iste ve evde kendini çok yorma bol bol uzan
Nurten2610 TeoMom tm canım önerin için sağol bir dahaki gidişimde muhakkak isticem rabbim kazasız belasız kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Copurx Nurten2610 benimki 22 haftalıkken 33 mm di perinatoloji doktoru olması gerekenden biraz kısa progestana devam et dedi ben zaten 12. Haftadan beri kullanıyorum progestanı
melekarya Nurten2610 benim 12. Haftada 32 mm idi. Detaylı ultrasonda 35 çıktı . Kafana takma dinlen . Rahim uzunluğu dinlenerek uzayabiliyor .