Herkese merhabalar çam sakurada 6 Eylül’de sezeryan doğuma girdim gece 23.47 de ameliyathaneden çıkış yaptım. Açılmam sancım herhangi bir ağrım vs. Yoktu bebeğimin günü çok geçiyordu önce suni sanciya karar verildi fakat çatımda çok zor olduğu için zorlanacağı göz önünde bulundurularak direkt sezeryan karar verdiler , ameliyat esnasi gayet kolaydi ve doktorlarda gayet ilgiliydi sanki ben doğuyormuşum gibi bebek gibi ilgilendiler. Odaya çıktıktan yarım saat sonra ise uyuşukluk geçti agrilar başladı. Belden iğne yapıldı bana etkisi geçmeye başlayınca kaburgalarımda normal doğum sancısı gibi yaklaşık 5 dakika bir sancı çeker gibi oldum o çok zordu ve ilk kalkış çok zordu fakat motive edin kendinizi kalkmak zorundayım çocuğum için vs gibi düşüncelerle çünkü gerçekten kalkmasi ilk etapta zor ve tek bıraktılar kalkmak için kendimi zorladım biraz . Genel olarak gayet rahattım her saniye her soruma cevap aldım her agrimda koştular sagolsunlar ( çam ve sakurada doğum yaptım) . Asıl zor olan annem ve kayınvalidemle uğraşma bölümüydü. Lohusa olduğumu bir kenara bırakın ameliyattan çıktığımi bile umursamadan gayet oturmaya gitmişiz gibi davrandılar. Çok bilmiş davrandilar doğru duzgun 2 gün refakat edeceklerdi 1 hafta boyunca kabus oldular açıkçası burnundan getirdiler hastaneden eve ağlayarak geldim. Siz siz olun refakatcinizi iyi seçin çünkü morelinizin iyi durumda olması hem bebek için hem sizin için çok önemli. Ben ikisi yüzünden sinir krizleri geçirdim 1 hafta ve göndermek zorunda kaldım ikisini de. Öldüm mü hayır gayette bebeğime bakabiliyorum bugün 8. Gün iyiyiz çok şükür. Herşey güzeldi. Şunu da söylemeden gecmeyeyim inanin korkuldugu gibi değil o kadar doğum süreci . Dikişlerim gayet estetik oturup kalkarken biraz zorlanıyorum onun dışında bir problem yok. Herkese Allah yardımcı olsun bir sancida kurtulsun diyorum . Hoşçakalın 🌸🌸