eminecck Merhabalar Aralık 2021 de Anadolu sigorta yaptırdım.(doğum teminatı). Şimdi 4,5 aylık hamileyim. Bebeğim şubatta doğacak. Aralık 2022 de sigortam bitiyor. Tekrar yenilemem mi gerekiyor? Yenilemezsem doğumu karşılar mı? Bilgisi olan var mı?
Sare_34- eminecck merhaba bende anadolu sigorta tamamlayıcı saglık yaptirdim acaba ikili tarama testini karsiliyor mu odeme yaptiniz mi tesekkur ederim simdiden 🙏🏻
SultanU Sare_34- benimde doğum teminatlı Anadolu sigortam var ikili taramayı karşıladı.detaylı ultrasonu karşılamıyor
eminecck Sare_34- Merhabalar detaylı ultrason yaptırdım. Aynı hastanenin radyoloji bölümü baktı. Fakat sigorta karşılamadı. 400 TL ücret ödedik haberiniz olsun.
eminecck SultanU hangi hastaneye gidiyorsunuz? Arkadaşım da aynı sigortayı yaptırdı. Medical park a gidiyor onun detaylı ultrasonunu da karşılamıştı.
SultanU eminecck koruya gidiyorum. Ben detaylıyı tavsiye üzerine dışardabir doktora yaptırdım belki de o yüzdendir
eminecck SultanU büyük ihtimalle o yüzdendir. Hastane içerisinde olan işlemlerin hemen hemen hepsini sigorta karşılıyor. Arkadaşım doğum yaptı. Doğum süreci ve doğumun hepsini karşıladı çünkü
Arzuus Meyra41 Merhaba ben sigortaciyim şuan anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortasinda %50 indirim var. Doğumlu istiyorsanız poliçe yi yaparken hamile olmamaniz gerekiyor. Eğer gebelik varsa maalesef karşılamaz. Doğumlu bir tamamlayıcı sağlık sigortası 5-7 bin arasında çıkıyor normalde ama suan indirim olduğu için 3500-4000 civarı çıkıyor. Yaptırmak isteyen olursa yardımcı olurum🤗
Meyra41 Arzuus keşke gebe kalmadan önce bilgim olsaydi :) malesef çok geç artik birdaahaki gebeliğimde inşallah
mom1baby Arzuus merhaba 11 haftalık gebeyim bu süreci karşılaysn herhangi bir sigorta var mı acaba muayene ve doğum ücretleri