Snemgokbil Kizlar dün 32+0 da gittim doktora çalışamaz istedim ama sistemde sıkıntı var diye bigunluk verdi yarın sabah gel dedi gene olmadı bide bugünlük verdi zorla çalış çalış napican diyor ki ben de lc waikikide aşırı zor çalışıyorum çocuk bölümü okul yoğunluğu bilirsiniz ki millet evde kötü oluyor ben işte niye çalışayım iki gün kendime gelemiyorum izin zamanım gelmişken. Neyse 32 de bu haftalık almış oldum haftada 2 gün çalıştığım için haftaya başka doktordan alsam rapor 33 hafta diye mi girilecek doğum sonrasınami kalacak iznim yoksa 32 den mı nasıl verilecek çalışabilir raporu falan da yazmadı muayene oldu diye günlük rapor verdi o kadar
Demirssmomm Snemgokbil Size günlük rapor verdiyse günlükten düşer ki bu doğum sonrası için iyi bişeydir ama ben sistemin böyle çalıştığını sanmıyorum. 32de ya çalışırsın ya çalışamazsın sana günlük rapor veremez diye biliyorum. Bitekim günlük verdiyse bile haftaya 33ten alırsın ve 1 haftan doğum sonuna eklenir ama her şekilde sana o zaman 32 çalışır vermesi lazım ki hakkın yanmasın.
Snemgokbil Bide şekerden şüphelendi 10 gün şeker ölçümü yapılacak buna rağmen çalış diye zorluyor 2 yaşında da evde çocuğum var diyorum o zaman çocuk getirmiceksiniz dünyaya diyor azarlıyor nasıl doktorlarla muhatap oluyoz anlayışsız insanlar ya
Snemgokbil Demirssmomm işte bunu sorduğumda hem cvp vermiyor hem azarlıyor bnm hatam yok sistemde hata var al git bilmem ne
Snemgokbil Demirssmomm çalışabilir raporu vermedi lazımdı günlük verdigi için o haftayı etkilemez diye dsundum
Mer93 Snemgokbil 32 den sonra aldığınız rapor izin doğum izninizden düşer yarın gidip başka bi yerden almanız lazım yada çalışıp 33 te ayrılmanız lazım
Demirssmomm Snemgokbil Devlet hastanesi falan mı bu? Nasıl bi tavır üslup? Sana doğum raporu veremeyen sistem normal rapor nasıl veriyor? Sistem 1 olmaz 2 olmaz. Kapı önünde gerekirse beklersin ama o sistem illaki gelir. Benimde var beklemişliğim ama bu kadar değil. Senin doğum parası almana engel durum oluşturabilir doktorun bu davranışı
Demirssmomm Snemgokbil 32 den sonra 1 saat bile çalışsan sana rapor vermek zorunda çünkü iş yerin isteyebilir. O sırada bi iş kazası olsa iş yerin bunu açıklayamaz raporu olmayan 32 haftalık gebeyi neden çalıştırdın diye sorarlar adama ki kurumsal bi yerde çalışıyosun
Demirssmomm Snemgokbil 1 veya 2 gün erken veya geçe bişey demiyolar ama 1 hafta sorun diye biliyorum. İnsan kaynakları yasa sicil varsa mutlaka danış
Snemgokbil Demirssmomm sabah 11de gittim muayene oldum öğleden sonra 5 e kadar bekletti ve olmuyor git yarın gel diye kovdu resmen aynen devlet. Olmazsa haftaya özele gidip sorucam ama bu hafta nolacak yanar mı bilemedim