Annesininportakali53 ben ilk çocuğumu hiç bir şey yokken birden 32. Haftada ilk defa nts ye bağlanıp düzenli ağrımin makine de çıkmasıyla ( bu arada ağrı esigim yüksekmiş ilk başlarda ağrı hissetmedim) hastaneye yattım pandemi dönemiydi ve yaşadığım yerde (Çanakkale) erken doğum unitesi ve erken doğum uzmanı olmaması nedeniyle İzmir’e gidip yatış yaparak igneydi ilacti serumdu derken dayanamayıp 3 gün içerisinde doğum yaptım hiç birseyim hazır değildi sadece kıyafetleri yikamistim camasirdan telinden aceleyle bı iki bişey aldım sadece onu da lazimli hiç birşey almamışım. Düşünün doğum yaptım yürüyecekler gecelik yok ☺️ alel acele eşim biseyler aldı bulduğu ilk yerden. Şimdi tekrar hamileyim 30. Haftamdayim ilki erken olduğu için buda bı ihtimal erken olabilir dediler diye herşeyimi hazırlayıp koydum. Neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. Bence sizde hazır edin derim. Ben kendime 1 takım gecelik 3 takım pijama terlik depent hamile kulodu alt acmasi çorap emzirme sütyeni bebeğe bez ıslak bendil temizleme mendili bir takım 10 lu hastane çıkışı 3 takım 5 li hastane çıkışı emzik biberon mama ve battaniye koydum