Feyza-nur Hanımla gelen misafirler için ne yapabilirsin basit ve şık önerir misiniz ? Pasta ve sarma kesin sizce başka ?
Derya Feyza-nur sarma, mercimek köftesi, rulo börek(enfes tarif buldum atarım sana) mısır gevrekli çikolata kaplı kurabiye❤️ şehriye salatası tavuklı, yada kabaklı erişteli salata, çerezler kuru yemişler içecekler derken yeter bence 💚 🌸
Aaaysee Feyza-nur doyurucu olması için börekte olmalı bence onun dışında tavuk salatası yoğurtlu yada yoğurtsuz ikisi de çok lezzetli bence bir çeşit kurabiye yada böyle burger gibi iki katlı ortasında muhallebi var üzerine pudra dökülüyor üstüne de süs,kürdan tarzı bir sey masa da farklı güzel duruyor yengem yapmıştı çocuğuna 🤭 çerez,patlamış mısır falan bunlar da olunca masa dolu dolu görünür zaten yeter bence 🥰
cahillesohbetikestim Feyza-nur mercimek köftesi, kısır, patates salatası, rus salatası, bunlardan biri ya da ikisi olabilir. Börek, poğaça, tatlı ve tuzlu kurabiyeler de olabilir aklıma gelenler bunlar. 🥰
Aaaysee Feyza-nur yarım tavuk göğsünü haşlayıp küçük küçük tiftikliyorum,diğer malzemeler Arpa şehriye haşlanıyor Kırmızı kapya biber 2 3 tane közleniyor Turşu,mısır,maydanoz hepsini karıştırıp zeytinyağı ve bolca limon 🌸