seymaanurr Devlet hep öyle ben de devlette çalışıyorum 23. Haftadayım daha yeni kız dedi oysa özel de 19 da koz olarak söyledi bende bekledim hep bacakları kapalı net değil falan dediler 😂
Meltem99- Mavi_ada3 ben gördüm inceliyor ama soru sormaya çekiniyorum resmen kendi de bebek hakkinda hic bilgi vermiyor
Bebisinizz Mavi_ada3 benim ultrasona çok benziyor doktor göremedi ama tahmin de bulundu kemik ve kafa yapısı kıza benziyor dedi seninki de kız olabilir bence 🥰🐣
Saribezlikadin Mavi_ada3 bende devlete gitmiştim 24.haftada cinsiyeti belli değil demişti halbuki ben 14.haftada öğrenmiştim😀
Melisakeskinn Mavi_ada3 devlet söylemiyor detaylı ultrasonda söylüyor sadece. Özele haftası küçükken gitmişsin bir daha git. Benim özelde 13.haftada net erkek dedi 16da devlet kıza benzettim dedi kesin olsun diye tekrar özele gittim erkek dedi detaylıya girdim yine erkek dedi
ilosmoms Melisakeskinn kız bana detaylı ultrasonda da söylemedi raporada baktım öyle bişey yazmıyor kafasından kasiklara kadar söyledi cinsiyeti söylemedi
Melisakeskinn Mavi_ada3 düzgün okumadın galiba canım erkek kesin sadece devlette normal kontrolde kendini göstermiyor kıza benziyo dedi diğer gittiğim 5-6 kontrolde hep erkek. Özelde git kesin öğrenirsin
Aselinannesi31 ilaydaelcinn_1 bu 13 haftalik goruntusu suan 16 dayiz en son gttigimde bacak arasinda kordon oldugundan dolayi göremedik cok merak ediyorum bi kizim var bi oglumda oldu ama malesef kaybettik tekrae bi oğlum olsun adi onunla yasasin cok istiyorum
Desasel12 ilaydaelcinn_1 https://mutluresim.com/images/2022/09/14/L7Vh9.jpg. Bana da bakabilir misniz
Rapunzel3846 Canım sağlıkla gelsin inşallah, kızlar genelde saklıyo.usg fotolardan anlayamadım ben.çin takvimi ne diyo,o da tutuyo genelde