bilgegk Merhaba kızlar mart ayında 5 buçuk aylık bebeğimi kaybettim sonrasında adetlerim hep düzenli oldu bugün adet günüm fakat olmadım test aldım önce belirli belirsiz bi çizgi sonrasında kendiliğinden koyulaştı kuruma çizgisi nasıl olur bilmiyorum bakarmısınz https://resimyukle.io/r/hFvAE137RZ
Eldgrn bilgegk hamilesin canım kuruma çizgisi olması imkansız gibi bayağı belirgin hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ♥️
hemsiree bilgegk ilk 5-10 dk içinde çizgi oluştuysa gebelik var. sonrasında kurumaya başladığı için oluşan çizgi geçersiz. yani biz bilemeyiz bu çizgi kaç dk sonra çıktı kuzum sen söyliceksin
Sermec27 bilgegk canım bu kuruma çizgisi değil baya baya gebelik çizgisi var bence rabbim bu sefer bağışlar inşallah bende İlk oğlumu doğuma yakın kaybetmiştim şükür şimdi bir oğlum daha var 15 aylık rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
bilgegk Meed yaaa ilk başta baktım hayali bir çizgi gibi testi atıcaktım ama koydum bir köşeye geldim baktım ki ne göreyim koyulaşmış 🥰🥰
bilgegk hemsiree 12 13 dk falan sonra baktım tahmini ama ilk idrarı damlattığımda belirli belirsiz bi çizgi vardı şüpheye düştüm kuzum 🤷🏼♀️
Damla00 bilgegk Canım hamilesin kuruma çizgisi böyle olmaz ki hemen kan ver bence hayırlı olsun sağlıcakla al İNŞALLAH kucağına da🤲🏻😊💕