Momy_eyyuptalha Gulsahrecep çok yakınımdan biliyorum beta hcg iki katı artmaz ve kese genellikle doktor muayenelerinde görünmüyor
Elifderin34 Gulsahrecep dış gebelik geçirdim kese yoktu doktor baktığında kese yok sağlıklı gebelik değil demişti
Gulsahrecep Pentagramm kesem görünmüyor canım. Beta hcg 2400 lerde ama dış gebelik vs demedi doktor urtrasyona bakmıştı
Gulsahrecep Momy_eyyuptalha benim 2400lerde beta hcg adet görmedim ve çift çizgiyi gördüm gebelik testinde dış gebelik değil normal gebelik midir benim peki henüz doktor keseyi görmedi yeni gebelik olduğundan olabilir mi 🙏🏻
Gulsahrecep Elifderin34 urtrasyona girmiştim ben bugün dış gebelik demedi ama suan kese görünmüyor dedi doktor
Pentagramm Gulsahrecep genelde 2000 sonrası kese görünüyor ama yinede bekle canım kaç hafta oldu son adetinden
Pera34 Ben yaşadım geçen yıl. Kese gözükmüyor beta hcg değeri 2 katı artmıyor . Bir süre sonra kanamam oldu ve böbreklerime vuran şiddetli ağrı . İğne ile müdahale ettiler
Gulsahrecep Pentagramm 32 gün oldu kuzum bugünle birlikte bebeğim kaç haftalık bilmiyorum dış gebelikten korkuyorum inşAllah öyle bir durum yaşamam 🙏🏻😞
Gulsahrecep Pentagramm benim beta hcg sonucum 2651 canım şimdi reçetede gördüm yalnıs söyledim ama görünmedi kesem