MadameHappy34 Merhaba kızlar,7+0 hiç bir şey yiyemiyorum zorla yemek yedigim de midem çok ağrıyor bulanıyor şişiyor,şuan hala kahvaltı yapmadım🤧Ve göğüslerim çok acıyor.😵💫normal mi? Sizde de oldu mu ne zaman normale dönerim ya??
hemsiree MadameHappy34 geçmiş olsun 20. haftaya kadar açlık hoşgeldi 🤦🏼♀️ yani benimki o kadar sürmüştü maalesef
susis MadameHappy34 benim 6. haftadan 7. haftaya kadar çok bulantım oldu ve gerçekten 1 hafta boyunca nerdeyse hiçbir şey yiyemedim. Sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı ve şu an 9+5teyim ve nerdeyse hiç kalmadı ☺️ İnşallah geri gelmez o bulantılar ve inşallah seninki de tez zamanda geçer
Blodreina_ MadameHappy34 bendede çok ileri derecede bulantı var 5+6da başladı şuan 7+6 devam ediyor hbişey işe yaramıyor bende ne zaman normal hayatıma dönerim hiç bilmiyorum 🥺🥺
hzl040823 MadameHappy34 bende öyleydim canım 10. Haftadayım, göğüs acılarım daha yeni hafifledi ayran leblebi çubuk kraker ye çokta zorlama yemek yemek için kendini
Zehross03 MadameHappy34 aynı durumdayım arada meyve yiyerek besleniyorum birde cubuk onuda bazen kusuyorum .. cok bulanıyorsa ilac yazdırın doktorunuza büyük kurtarıcı yoksa hayat zindan
Rubycikolatam 15.haftada bitti benim bulantilarim herkeste farkli oluyor bu süre limon ve limonlu çay bana iyi geliyordu