Merve201119 eliz3 saklayacak bir göbeğim yok malesef 29 haftama girdim bugün bir amca otobuste ona yer vermedim diye arkamdan laf etti ne saygisizligim kaldi ne haksızlığın amca hamileyim bende dedim muhtemelen saydirmaktan onuda duymadi
Misssitare KeremikoBayky penguen gibi yürümek elinizde olan bir şey değil ki vücut dengesini sağlamak için istemsizce öyle yürümüş oluyorsun.
Eldgrn Meleklerim00 kişiden kişiye değişiyor canım ben zaten koca karpuz göbeğinden bahsetmiyorum alt göbekten bahsediyorum 2 haftada bir fotoğraflıyorum büyümesini takip etmek için büyüyor hatta 2 gün sonra çekim günüm iç karın ile alakalı yani çıkıp çıkmaması
Eldgrn eliz3 oy maşallah canım benimde alt göbek çıktı iç karınla alakali galiba artık çıktı görebiliyorum tabi kocaman değil normal olarak büyüyor işte kızçem yavaş yavaş
Aaaysee eliz3 saklayanları anlamıyorum gurur duyulacak bir şey bence 😍 daha 8.haftadayız bir an önce çıkmasını istiyorum 🤭
eliz3 KeremikoBayky öyle mi ben çok yakistiriyorum özellikle zayıf sadece göbeği çıkan hamislere tulum vs bence çok tatlı oluyorlar
KeremikoBayky eliz3 hamileliği vurgulamak bana mahremiyetsizlik geliyor, kendi evimde kendi sevdiklerimin yanında bende giyiyorum aynı şekilde giyenede yakıştırıyorum ama dışarıda bilemiyorum..
Meed Esraliiii benim ilk hamileliğimde tam 23 haftalığa kadar hiç birşey yoktu sonra da bir ay boyunca anca kilo almış gibi şimdi maşallah 14 haftayım çıkmaya başladı kotlarım sıkıyor hamileliğe geçtim🥹🤣
Elifharbi54 eliz3 hayırda oyle derler hamile bir kadının karnı çok dikkat cekmemeli eskiler hep saklardi karınlarını,bebeklerimiz çok ön planda olmasa daha iyi olur 😊
Meed eliz3 ama şaştığım bir nokta var göbek çıkıyor ama kilo almıyor nerden çıkıyor nereen geliyor anlayamadım 🤣🙈
Askgebesi Elifharbi54 dediğiniz gibi olsaydı inanın bana eskilerden kimse edepsiz olmazdı. Edep malesef göbek gösterip saklamayla olacak kadar basit değil 🙂
zeynepikra_61 eliz3 Kiz nereye saklican göbek değil ki içine cekesin 😁 ben saklasam oğlan ben burdayım diyor 😁😁🙋🏻♀️