Gul8 38 haftalık oldu dönmedi sezaryan olucam benim doktorumda artık dönmesi ve doğum kanalına yerleşmesi cok zor dedi
Zeynepy_ Nagiceee maalesef bugün aynı haberi bende aldım haftaya tekrar gideceğim inşallah dönmüş olur:(
MerveDrl 38+4 te gittim hala dönmemişti ve doktorum 39+5 e sezaryen günü verdi artık dönmesi çok zor dedi
Ozlem3302 Hafta da başı aşağıda gözüktü şuan 38. Haftadayiz yine aşağıda hep aşağıda 😊🤲kızım uzmucek bizi sanırım hemen çıksın dua edin lütfen kızlar 2 haftamız kaldı 40 haftayı tamamlamaya
fethyegumus Benim 18.haftadan beri dönük ne zaman doktor muayenesine gitsem oğlum hep aşağıda ama doktorum erken doğum riski yok dedi
Rumuz123456 fethyegumus benim de bir hafta önce dönük değildi bugün detaylı da dönmüştü baş aşağı 21+1deyim bana da erken doğum riski yok dedi
Ebuli3454 Nagiceee Kalbini karartma sancıyla beraber dönen bile var ben senin yerimde olsam bebek ve gelişimi iyiyse son ana kadar beklerim sezeryan olacaksan da 40 da ol birşey olmaz erken aldırma bebeği
bebetonunannesi16 Nagiceee kilosunu söylemedi ama 3olduğunu düşünüyorum 1hafta sonra bida gidicem belki ozaman söyler korkma sen döner seninkide benimki daha yeni dönmüş ayın 1inde dönük değildi 10gün sonra falan dönmüş sanırım
Nagiceee Melteeeemm bakalim haftaya perşembeye kadar dönmezse sonuç sezaryan bizim hayırlısı insallah
ErdoganGamze Nagiceee İlk 15.haftada baş aşağı dedi doktor. Birdaha da hiç dönmedi. Her kontrolde o pozisyondaydı
Senle1 Nagiceee bende 36 haftalgm benm oğlumda halen dönmedi sezeryandan çok ama çok korkuyorum varmi tavsiyesi olan🥺🥺
Hatice_Bahri Nagiceee valaha benım oğlumda donmedı sezeryan oldu kızımda 29. Haftada hala donmedı vakalım ne olacak