Mucizeminnos Bu mamayı kullananlar var mı ? direk yenidoğana kullanılabilir değil mi bir de size doktorunuz mu önerdi yoksa araştırıp kendi tercihiniz olarak mı kullandınız. Her bebek farklı biliyorum ama bebeğinize yaradı mı gaz kabızlık kusma yaşadınız mı?
ogrencianne35 Mucizeminnos biz dr önerisi ile aptamil kullandık çocuk dr önerisine göre mama alın her bebeğe her mama yaramaz gaz yapar kabızlık yapar
hulyaca Mucizeminnos bize doktorumuz Hipp markasını önermişti. Kesinlikle kusma, kabızlık, gaz sorunu yaşamadık 🥰 ki biz 4. Aydan itibaren hep mama ile beslenmek zorunda kalmıştık sütüm olmadığı için.
Bora5832 Mucizeminnos biz kendimiz araştırıp bulmuştuk iyiki de bulmuşuz.Aptamil kullanıyorduk çocuk her gün kabız gibi ağlıyordu.6 gün yapmadığını bilirim evolvia kullanınca geçti çok şükür
Mucizeminnos meleklerin_annesii bende içerik olarak araştırma yaptığımda buldum merak ettim acaba önerilen bi mama mı diye teşekkür ederim🌸
Mucizeminnos ogrencianne35 dr önerse dahi bebeğimize yarayıp yaramıcağını bilmediği için içerik olarak en temiz olanını almak istedim her hastanede verilmiyor çünkü bizden istediklerinde de içeriği temiz bir mama almak istedik 🌸
ogrencianne35 Mucizeminnos ben doğum yaptığım zaman kızıma hastane mama verdi 2 gece kaldik biz mama alın demediler eve çıkınca alırsınız denildi hatta
Mucizeminnos meleklerin_annesii inşallah kullanmaya gerek kalmaz ama her hastane ilk etapta vermiyor bizden istiyolar o yüzden içerik olarak bakalım temiz bakalım dedim zaten gerektiğinde değiştiririz dedik🌸
Mucizeminnos hulyaca ben de hastane bizden isteyeceği için bunun içeriğine baktım bundan alalım dedim zaten çocuk doktoruna götürdüğümüzde gerektiğinde doktor öneride bulunur dedik teşekkür ederim🌸
Mucizeminnos ogrencianne35 özele gidiyorum ama hastanemiz kendiniz getirceksiniz diyor her hastane karşılamıyo o yüzden kendimiz araştırıp almak istedik🌸
Mucizeminnos Bora5832 biz de araştırdık içerik olarak beğendik pek kullanan görmedim sadece merak ettim gerçekten iyi mi diye her bebeğe uygun diye bişe yok tabiki ama hastaneye giderken yanımızda götürmek için almak zorundaydık bi tane bakalım gerekirse bizimkine de uygun olur inşallah🌸
BaLevLat34 Mucizeminnos Ya suan ben kullanıyorum beni emiyor ama desteklemek için evolvia aldım doyurucu değil bence gaz sorunu yok ama
Mucizeminnos BaLevLat34 inşallah sütüm gelir gerek kalmaz ama artık mamayla desteklemekte şart gibi bişe oluyo zaten dediğiniz gibi gaz kabızlık sorunu azmış bunda her bebek aynı değil tabi ama almak zorundayız bi tane en azından temiz içerikli diğerlerine oranla🌸
Mucizeminnos zeeyneep_ demi içeriği de içimize sindi ya gerektiğinde bebeğimiz de severse çok iyi olur teşekkür ederim🌸
Mucizeminnos ogrencianne35 her özelde vermiyo bizim gittiğimiz özel vermiyo mesela her özelin karşıladığı şeyler bile farklı o yüzden öncesinde neleri karşılayıp karşılamadığını öğrenmek gerekiyo zaten 🌸