Miraygvrcn Kızlar kafamı vurmuştum vurduktan sonra ağrı ve mide bulantısı geçmedi çektirmek zorunda kaldım bebeğime geçer mi 3 aylık bebeğim emiyor
yasminnnnnnn Miraygvrcn bol yoğurt yiyin ama çekildikten bir süre emzirmeseniz daha iyi olurdu emzirdiniz mi hemen
Gzddmrts Miraygvrcn birşey olmaz korkmayın üzerinden belli bir saat geçtikten sonra içiniz rahat olsun tomografide alınan radyasyon kalıcı olmuyor
Miraygvrcn yasminnnnnnn 3 buçuk saat sonra emzirdim canım annenizde ve bebekte bi sıkıntı olmadı demi kaç aylık şuan durumu nasıl
yasminnnnnnn Miraygvrcn yok olmadı bayağı oldu kız şimdi kardeşim 15 yaşında 😂 bol yoğurt tüketin bugün
yasminnnnnnn Miraygvrcn bunu da nereden hatirliyoeum annem hamileyken bile çekilmişti hep anlatır birilerine
Miraygvrcn yasminnnnnnn yaaaaa maşallah 😀😀 bende yeni sandım 😀 benim bebiş daha 3 aylık kuzum, ben de 3 buçuk saat sonra emzirdim vala
Miraygvrcn yasminnnnnnn aman iyi hadi içimi rahatlattın 🥰 zaten bunalıma girdik doğumdan sonra resmen kendime check up yaptırdım bunalıma girip 😀😀
Miraygvrcn yasminnnnnnn evet evet vala ben inanmazdım böyle lohusa depresyonuna zaten panik atağız iyice arttı bide ben çok sevdiğim doktorumu kaybettim ondan sonra iyice arttı
yasminnnnnnn Miraygvrcn yaa vefat mi etti 😔 bende lohusa depresyonundan korkuyorum özellikle doğumdan şu an 🤦🏻♀️
Miraygvrcn yasminnnnnnn doğumdan korkulacak İnan hiç bir şey yok ama sonraki depresyon İçin bir şey diyemem 😀😀😀😀