Senagg Meed Allah Allah ya çok ilginç 🙈 mesela bazıları da kanda pozitif idrarda negatif görüyor. Her insanın kana ve idrara geçmesi farklı oluyor demek ki 🤷🏻♀️ nasibimizde ne varsa o 🤲🏼
Senagg Minikmucizelere ben kendimi dinlemedim hiç bu ay inanki belirtim de yok. Sol kasık ağrım var ama adet olacağım gibi bir ağrı var karnım ve belimde de😓 bakalım inşallah hayırlısı ile olur koyulaşma 🙈
Minikmucizelere Senagg bemim bel agrim cok oldu adet olcam zaman sadece kasik agrim olurdu bas agrim oldu hladizlik iştah artışı flaan ama maalesef iki hafta önce kürtaj oldum inşallah senin için hakkinda hayırlısı en güzeli olur
Senagg bsnrd adetlerim düzenlidir. Bu ay mfk takviyeleri kullandım bilmiyorum o düzeni değiştirir mi ama değiştirse bile yumurtluyor olamam heralde ya😅
Senagg bhrey evet çok haklısınız bunu biliyorum. Her zaman silik çıkardı bu vakitlerde ilk defa koyu çıkınca merak ettim. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Senagg Tombikbebek maşallah Rabbim evladınızı sizlere bağışlasın inşallah 🤲🏼 her şey Rabbimden. Ben 3 senedir uğraşıyorum. Geçen ay film çekindim temiz çıktı mfk takviyeleri kullandım bu ay bir de ek olarak. Adetim gecikirse gebelik testi yaparım
Tombikbebek Senagg bende bir buçuk senenin üzerine rahim filmi çekildiğimin ikinci ayinda hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Size hamile ağzıyla canı gonulden dua edicem rabbim gönlünuze göre versin inss yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin. İnss. Hamilelik varsa bilgi verirseniz mutlu olurum🌹🌹
Senagg Minikmucizelere Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıkla kolaylıkla tekrar nasip olsun 🤲🏼 bendw geçen ay film çekinince bel ağrım o zaman çok oldu. Şuan sadece adet olacak gibi karnımda ağrı var ayaklarım buz gibi evin içi ateş ama ben üşüyorum 😅 mfk kullandım bu ay bir araştır istersen çok kişiye vesile olmuş inşallah bizlere de olur 🤲🏼
Minikmucizelere Senagg inşallah canım uc ay korunmam gerekiyor ondan sonra kosmet artık bakalım İnşallah güzel haberler alirsin 🙂
Senagg bsnrd evet ama yakın zamanlarda olurdu yumurtlama olsaydı. Ne biliyim öyle düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorumdur😅 hayırlısı inşallah yarın belli olur zaten
teachermom8 Benim adet günü ikiside aynı koyuluktaydı, bir gun sonra t cizgisi c den daha koyu cıktı. Onu görünce gebelik testi yaptım emin olmak icin.
EmineDefneGokce Senagg bak bunlar benim 2019 da yaptığım ovulasyon testlerim O dönem heycanla yapıp deftere yapıştırmıştım 😂😂😂
Senagg EmineDefneGokce https://www.hizliresim.com/ovt82ch Kuruyunca böyle olmuş benimki de. Sanki senin adete 3 gün kala olana benziyor değil mi 🙄 Bu kasetler de bir tuhaf kuruyunca rengi açılmış baya benimkinin
Meed EmineDefneGokce bilmiyorum canım ama test çok güzel pik gösterdi yumurtlamada belki bazı testler hcg ye tepki vermiyor sadece lh ya ☺️
EmineDefneGokce Meed kuzum LH hormonu hamilelikte arttığı için koyu çıkıyor aslında . Hcg ile alakası yani. Ama markadan dolayı olabilir bilemedim 🥰