Nurr_1 Kızlar dün gece yataga yattım bi sıvı aktığını hissetim Baktım iç çamaşırım ıslanmış biraz Değiştim tekrar olursa hemen farketmek için uyudum 2 saat sonra falan uyandığımda pijamam da ıslabmıstı Yani böyle bardakla du boşaltır gibi değil ama bariz ıslak rahatsız edici şekilde İlk defa basıma geliyor Suyumun geldiğini nasıl anlayacağım bu şekilde aralıklarla gelme ihtimali var mı acaba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen 🙏🏻
1prensesannesi Nurr_1 sızıntı şeklinde gelebiliyormus canım benimde geçen gün öyle oldu hastanede nst yapıldı açıklık bakıldı ve test yapıldı suyum mu diye allahtan suyum değilmiş ama sen bi doktoruna görün canım kaç haftaliksin bu arada
Sinmn Nurr_1 renksiz su gibi kıvamlı bir şeydiyse su olabilir.. benm su sızıntım olmuştu, haftalarca sıkıntı yaşadım.. ihmal etmeden doktorunuzla görüşün, kontrol edip söylerler
Rapunzel3846 Nurr_1 selamlar nur.. hemen doktorunu ara canım.. doğumun çok yakın demek oluyo bu işaretle.. ben de iki çocuğumda da aynı durumu yaşadım. 1 gün sonra doğdular.tabi Allah bilir yine de.. hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah
Melissak Deletedmom434 berrak nedemek oluyor bende birşey aktığını hissetim baktım beyaz süt gibi akıntı 33 haftalıgım
Deletedmom434 1prensesannesi akıntı ile suyun farkı berrak ve ılık olması dokunduğunuzda yada aktığında ılıklığı hissediyorsunuz aklınızda bulunsun😊🌸
Nurr_1 1prensesannesi suan 36+6 Randevu aldım da bekleyemeden sorayım bilgisi olan var mı acaba dedim İnsallah suyum değildir 😭 biraz daha beklese iyi olur 😅
Deletedmom434 Nurr_1 berrak ve ılık ise dokunduğunuzda yada aktığını suyunuz olabilir bir acile görünün
1prensesannesi Deletedmom434 saol canım benim halbuki 2.hamileligim ilk kizimda doğum vakti gelmişti bardaktan su boşalır gibi tutamiyordum zaten ama bu afedersiniz lavaboya kalktım yattım birden su almaya başladı yatakta islandi o yüzden bende şaşırdım tutamadım zaten endişe ettim 😅
Nurr_1 Deletedmom434 ay evet ılıktı valla Gitsem mi hemen sabahı bekleyip doktoruma mı görünsem 😒 Sancım falan Yok bel ağrım var biraz adet dönemindeki gibi Doğuracak mıyım acabaaa😱😱😅😂😂hem korku hem heyecan bastırdı şimdiden
1prensesannesi Nurr_1 ins canım korkma stres yapma bende senin gibi çok korktum sonraki gün doktorum suyumu ölçtü normal dedi bebegimin kendini kurtardığını 29 haftadan sonrası tutunuyor allahın izniyle çok korkma dedi rahatlattı açıkçası 😅
Deletedmom434 1prensesannesi olsun kuzum 2. Gebelikte 5. Gebelikte olsa her hamilelik farklı olduğu için belirtileri de farklı oluyor😊
Deletedmom434 Nurr_1 gerçek sancılar belden kasıklara doğru yayılır,düzenlidir..duş alın bir eğer geçmezse ki ılık ve berrak olduğundan bahsediyorsunuz beklemeden bir acile görünün suyunuz olabilir
Rapunzel3846 Nurr_1 ben de o bahsettiğiniz pijamayı ıslatan su geldikten kısa bi zaman sonra düzenli ağrılar başlamıştı canım.. belki de yarın bu saatlerde kızını emziriyo olacaksın kimbilir
1prensesannesi Deletedmom434 aynen canım ya sanki hiç hamile olmadım çocuk yapmadım gibi farklı tercurebe 😅
Nurr_1 Deletedmom434 çok tesekkürler saolun Ben kaçtım o zaman Birde bakıyormuşsunuz yarın doğurmuşum ayyyyy☺️☺️🤗🤗 uzun maraton sona erecek gibi görünüyor Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah 💁🏻♀️
Nurr_1 Rapunzel3846 ayyyy gerçekten mi 1 gün sonra mı Kalbime inecek 😅 kavuşacak mıyım insallah Çok tesekkürler saol canım 😘