Fundayakut Kızzlaaarrrr bu fiyatlar ne!? Gerçekten 300-400 verip alıyor musunuz o hamile pijamalarını çok pahalı yok mu şöyle uyguna alan bildiğiniz bir site bişey ? 3-4 ay giyiceğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorum 😒
elmaserkc21_ Fundayakut gardropstan aldm valla tertemiz yıkadım ütuledm bide mis gibi napaym o paraya bska bisey alırım
Dilan27 Fundayakut dolaptan bı butik sayfasında önü düğmeli pijamslsrdsn kargo dahil 100 e aldım.o kadar pahallı süslü şeyler almaya gerek yok bene
Oznurozdemir Fundayakut ben pentiden normal zamanda da giyeceğim pijama takımı aldım 300 TL. Fiyat olarak daha ucuza yok ki zaten. Bi tane de lcw den aldım 210 TL. Her zaman giyerim zaten bedenim hala aynı kilo da almadım sıkıntı olmaz yani
Fundayakut Oznurozdemir Kaç aylık hamilesin bende 5. Ayındayım 1 kilo aldım ama illaki alıcaz son aylarda
emirtosveannesi Fundayakut 260 tlye indirimle şık beyaz dantelli bir pijama aldım gecelik de almayı düşünüyorum ama aşırı aşırı pahalı ve her zaman kullanabileceğim bisey değil o yüzden pazardan bir gecelik almayı düşünüyorum açıkçası 150 tl civarında orada da
PapatiA Fundayakut illa lohusa pıjama Alman gerekmiyor kı normal al yada temız evde kullandığın varsa oda olur ısmıne lohusa gırdı mı fıyat ıkıye katlıyor maalesef
Fundayakut PapatiA Ben zaten öyle dantelli falan istemiyorum normal pijama istiyorum ama altı ayarlanabilir olsun ki beni rahatsız etmesin istiyorum
PapatiA Fundayakut bak bence ona da gerek yok smdı kullanmak ıcın dedıgın doğru göbek felan sureklı çıkıyo ama o zaman çoğu gıtcek normal lastıklı bısey Alman daha ıyı benım hastane çıkışı foto ıcın dantellılerden oda normal ayarlanabılır degıl yalnız ıkı üç beden küçük aldm
Fundayakut PapatiA Tamam da normal alsam göbeğimi sıkmaz mı ? Ben zaten sonrası için demiyorum ama şu an kendi pijamalarım göbeğimi sıkıyor o yüzden direk hamile pijaması baktım
Minigim38 Fundayakut walla ben trendyol önü düğmeli siyah bi pijama takımı aldım cok rahat o kadar para vermeye değmez bence onun yerine bebeğe biseyler alırım yada kendime alırım. 100 TL ydi benim aldığım
Bortubocek Fundayakut Hepsiburadada gecen hafta indirimden aldim 139 liraya dagi Trendyolda flnda denk geliyo dagi nin kumaslari guzel takip edin bence
SbhtYlmz Evet fiyatlar çok yüksek.O yuzden bende normaldede giyebilcem pijamalar tercih ettim sadece doğumu baz almadım.