EzgiKly Nsss teşekkür ederimm🤗 İstanbul Avcılar eskidjiden aldık. İnstagram sayfaları bebemooda. Çok fazla yer gezdik fiyat ve kalite olarak en iyisi buydu. 2 yatak fotograftaki hersey dahil ve 4kapılı dolap için 16 bin tl ödedik
Nsss EzgiKly çok güzel ve çok uyguna almışsınız. Ben de bakacağım Instagram sayfasına. Güle güle kullansin bebisler 🥰
Rba_Glrsy Muhtelemelen trendyoldan Rabi mobilyadan aldi çünkü bende bu mobilyayi almak istiyorum ama az daha zamani var 17 haftalik olduk bugün
Ays19Ays Prensesaysima merhaba benim kafama takılan şey şu beşiğim yuvarlak olanlardan örgü korumalığı çok beğeniyorum ama sanki çok kabaymışta alanı epey daraltacak ortada bebek için az yer kalacakmış gibi hissediyorum fotolarda felan baktığımda siz deneyimlediniz nasıl buldunuz ben yanılıyor muyum acaba🙈
Prensesaysima Ays19Ays inan bende böyle düşünerek korkarak siparis verdim daraltmaz inşallah alanı dedim . Geldiğinde beşiğe koydum hemen hiç de düşündüğüm gbi olmadi yeri kısıtlamadi yani içiniz ferah şekilde alabilirsiniz ben çok çok memnun kaldım kalitesi gerçekten çok iyi
Sedacskngl esradgn123 merhaba gardrop ve şifonyeri nerden aldınız acaba vivense mi ben de bakıyorum da bu modeller çok hoşuma gidiyor