izobellaaa-_- Yasmnebe yarın kışlık almaya gideceğiz dahaaa akılsızlık ettim hepsini yazlık almışımmmm😂😭😭
milamomm MorKelebek54 yaa çok teşekkür ederim Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah 🥺 evet oraya puf gelicek koltuk gibi olucak biz mobilya işiyle uğraşıyoruz orda yapıldı 🙏🏻
MorKelebek54 milamomm demek ki hayal gücümüz aynıymış ve zevklerimiz😀😀 qmin cwnim benim bu mobilyalar aklımda gercekten cok begendim bir gun bana da bi bebek odasi yapmak nasip olursa boyle bisi yaptiririm🤲🤲
esraklcc Prensesaysima ölçüyü kafanıza göre mi verdiniz yoksa ekstra bir ölçü alınmalı mı beşiği henüz almadım da
Prensesaysima Evelina95 canım beşiği abimler verdi saolsunlar cibinlikle orgu korumayı bonibum diye bir sayfadan aldım kapı susunu de keeys butik diye sayfadan aldım. Dolabida akrabamıza özel olarak yaptirdim vivensede de var ayni dolap ama ben ordan görerek yaptirdim. 4 bin TL fiyati dolabin
Bebegiinin_Annesi Evelina95 Valla ben odayı letgodan aldım halı abajur parçalı şeyler genelde trendyol
Aloneanqel Prensesaysima yaa çok güzel. Eşime de attım bizde aynısından yaptıracağız. 2 çocuk için güzel şık birşey bulamıyorduk. Çok teşekkür ederim güle güle kullansın yavruların inşallah sağlıkla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️
Prensesaysima Aloneanqel teşekkür ederim canim benim saolasin 🥰 . Rabbım sizinkilerinde sağlıkla güzellikle kullanmalarını nasip etsin inşallah 🥰❤️😇🤲