_almirasmom Zeynep_aslkn17 cıkar hatta bebek tekme atar bı kac haftaya , bacım daha yumurtlaman olmamıstır ne testı
Kivircikkuala Zeynep_aslkn17 kuzum ben 5 ve 4 gün kala test yaptım ama kuruma diyen de var bebiş var diyen de benim gönlüm bebiş olmasından yana tabiki ama sen daha yeni yumurtlama dönemindesin bu günlerini değerlendir Ovulasyon testi kullanmıyorsan adet olunca tekrar bence kullanmaya başla
Mer93 Şu anda yumurtlama günleriniz olabilir test olmaz zaten direk sonucu ben söyleyim negatif :) bu günleri değerlendirin adet zamanınız gelince test yapın
hemsiree Zeynep_aslkn17 bu benim ilk belirtimdi inşallah hamilesinizdir 😊 yumurta döllenirken oluşurken rahimde öyle ağrı oluyor
mavimsiiii Zeynep_aslkn17 benimde öyle belirtim vardı kasıklarda ağrı adet olacağım dedim ama daha adet günüme çok vardı en son dayanamadım adete 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı
Mer93 Zeynep_aslkn17 bi kaç gün erken öğrenenler de var ama negatif çıkma olasılığın yüksek çünkü geç döllenme olayı falan var Negatif insanda çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Regl geçtikten bi kaç gün sonra kan tahlilinde kesin sonuç alırsınız
Zeynep_aslkn17 hemsiree adetim daha 4 gün var ama boncuk kadar küçük bir kan pıhıtlaşması geldi sizce nedir
Meltem99- Adete 14gun kala zaten ilişkiye girmen gerekiyor çocuğun en yüksek olabilcegi gunler sen ne testinden bahsediyosun😆😆
hemsiree Zeynep_aslkn17 bilemiyorum ki inşallah yerleşme kanamasıdır 🤲 adet gününe kadar bekleyin olmazsanız test yapın
Zeynep_aslkn17 Kivircikkuala test yaptım ama negatif çıktı içimden bir ses hamilesin diyor bilmiyorum çok karışık aklım
Zeynep_aslkn17 hemsiree test yaptım negatif çıktı ama içimden bir ses hamilesin diyor eşim yanlış kullanmış olabilirsin dedi bilmiyorum
Zeynep_aslkn17 mavimsiiii ben bu sabah test yaptım negatif çıktı ama hala içimden bir ses hamile oldugumu söylüyor eşim yanlış kullanmış olabilirsin dedi testi