Kizlar dun detayli ultrasona gittim. Gorebilmek icin acayip derecede bastirdi karnimi salladi, elindeki cihazi karnima vurdu tak tak tak. Karnimin içinden gecti resmen. Gorebilmek icin normal bir uygulama yapiyolar boyle zaten. Başında acitirsam canini soyle demisti ama yani doktor bakarken cok ofladi. Bende strese girdim hani icimden surekli “annecim nolur nereyi gormek istiyosa goster gidelim” dedim. Neyse bi sekilde bitti 1 saat muayene edildi iste. Eve geldim keyfim de yok cok moralim bozuldu zaten. Sabah uyandim doktorun bastirdigi yerler aciyo işe geldim simdi. Cok yogundum 8den 10a kadar karnim agridi artik. Doktora gidecektim aslinda islerimi bitirince ama dedim bi dinleneyim. Dinlenince gecerse agrim gitmem. Yogunluk bitti biraz agrim azaldi islerim bitince biraz uzanacagim. Suan sadece doktorun cok bastirdigi yerler aciyor. Yani bildiginiz etim aciyor icerden gelen bir aci veya agri degil. Siz detayli da böyle bir sey yaşadiniz mi? Ne yapsam bilemedim. Gitsem mi doktoruma yoksa cumartesi gidecegim cumartesi mi gitsem