Denizz4 Kızlar üçüncü ayım yeni bitti , doktor regenesis max I bıraktırıp sadece Demir ilacı verdi normal midir , siz üçüncü aydan sonra hangilerini kullandınız ?
segah06 Denizz4 canım gynoferron kullanıyorum demir ilacı olarak ve devid 3 verdi. Doğuma dek kullan dedi. Baska ilac vermiyor
durumom2022 Denizz4 İmom omega kullanıyorum ben doğuma kadar da kullanacağım öyle dedi doktorum hatta bu ilacı doğumdan sonrada kullanan oluyormuş +Demir ve magnezyum takviyesi kullanıyorum bende
cigdeeemm Denizz4 ben magnimore plus, d3 k2 damla, gyno ferro sanol, imom omega kullanıyorum. 16. Haftada başlamıştık
berceste5155 Denizz4 özel de bir sürü vitamin ilacı yazıyor ama devlette vücudun ihtiyacına göre ilaç yazıyor ikisinede giden birisi olarak söylüyorum. Devletin yaptığı bana daha mantıklı geldiği için özelin ekstra yazdığı ilaçlarını kullanmadım çünkü vücud bir süre sonra ilaçlara karşı bağışıklık kazanıyor ve ihtiyacımız olduğu zaman etki etmiyor. Bir de doktorlar ilaçlardan prim aldıkları için aynı içerikte birden fazla ilaç yazabiliyorlar.