iremm2310 bende 6 haftalıkken duymustum hatta vok korkmustum fasulyeme bırseymı oldu dıye sormustum doktorda kalp atısları demıstı 😀😀
cerenimmo Esranurrayd bende ikiz gebeydim hem düşük hem dış gebelik yaşadım. Şuanda 17 haftalığız. 9 haftada duyduk kalbini çok şükür🤲🏻 Sende inşallah duyarsın strese girme 🤲🏻🧿 iyi düşün hep ☺️
Kymtipek Esranurrayd Benim kesemde bozukluk vardı, 6 haftalikken duyulmadi alttan muayeneyle, ihtimal cok az dedi doktor kalbinun atmasını.. ama benim minigim 7 inci haftada albi atti😍 Sizinde daha erken, atar inşallah🙏🏻
Tusami Esranurrayd kızımı 6.haftada duymuştum. Sonra boş gebelik yaşadım 😞 bilirim o duyguyu bende kürtaj olmak zorunda kalmıştım.. şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Öğrendikten sonra 7. haftanın başında gittim aynı şeyleri yaşamamak için, direkt kalp atışını duyayım dedim. Duyduk çok şükür 🙏 herhangi bir riskin yoksa bekle 4.5. hatta 6. haftada duyulmayabiliyor ben o stresi yaşamamak için gitmedim. Eğer giderde duymazsan korkma 8 e kadar uzayabiliyor. İyi haberlerini bekliyoruz
fat1ma_ Esranurrayd 7. Haftada duymuştum inşallah sizde en kısa zamanda duyarsınız içinizi ferah tutmaya çalışın 🙏🏻
3273 Yasemin5711 2 Ay sonra canım 2 regli dönemi geçti cok sukur hamile kaldım, baya ısrarla devam ettik ama yumurta kendini toparlamadan olmuyor yeni döllenme onu anladım bunun iicn bolca avokado ve folik asit kullandım
Zeynepdemirrr Haftada kalp atışları atıyordu ama ben duyamadım. 8.Haftada duydum çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰