Tubathevet Biz 6+4 günlük iken duymuştuk. Hatta doktor ilk kalp İçin kontrole 5+4 ken çağırdığında çok minikti göremedik. 1 hafta bekledik 🌸
Hasanovaa Yasemin5711 hayr keseni bos sekilde gordm doktor dollenme gec ola bilir dedi 2hafta sonra cagrdi
balkizinbebegii Esranurrayd ben 6+2 de bebeği gördük kalp atışını da gördük ultrasonda 🌸 dinlemeye 9. Haftada gittik bizimki biraz opsiyonel oldu
Zeynepcelik45 Esranurrayd ben 7+5 de duydum canım inşallah duyarsın benimde bu üçüncü gebeliğim iki dusugum var
Aselsmoms Esranurrayd sağlıkla kavuş bebeğine inşaAllah canım🌸 ben başka postalarda 6 7 haftalik duydum diyenleri de görüyorum ama 9 haftalık gitmiştim ben canım net olsun diye 🤗
SerapBagci Esranurrayd Benim doktorum kalp atışı dinlerken yayılan ses dalgalarının bebeğe zararlı olduğunu söyledi hep ve biz hiç dinlemedik. 23. Haftada 2. Detaylı ultrasonumda dinledim ilk kez 🥰
06nurrrr Eşim askere gidicek diye bugün koşa koşa hemsireme gidip kalp atışını dinleyip ses kaydı attım eşime attım sonra😍
Dlrege Esranurrayd bugün doktor kontrolüm vardı 7+2 kalp atısı var dedi ama dinletmediler burda devlet hastanesinde dinletmiyorlar ama sorun yok çok şükür 🤲🏻
bernaaacoskun 6+2 de duymustum ben kalp atisini cok erken diye hic beklemiyordum ama minigim bize surpriz yapmisti🤩