Esranurrayd Daha önce ikiz gebelik yaşadım. Kalpleri atmadı çok bekledim 10+1 deyken küretaj oldum. Şu an tekrar gebeyim 6+1 kalp atışını ne zaman duyabilirim ?
Karadasesra Esranurrayd başka postlarda 6 haftalık duydum diyenleri görmüştüm ben 7de duydum kalp atışını
segah06 Esranurrayd canım 6 haftalıkken duyan da var 10 haftalık duyan da var. Ben 6 haftalık iken gittiğimde duymamıştım ve baya paniklemiştim. 8.haftamda duymuştum. Bazen aceleci davranmak strese neden olabiliyor denedim gördüm😅. İyi haberlerini bekliyorum❤️
3273 Esranurrayd 6+6da duyduk çok şükür 7.haftada diyebiliriz bence stres yapmayın, 7yi bekleyin hem az kalmış haftaya duyabilirsiniz ınsaallah hayırlı haberlerle 🤲🤲💕
3273 Esranurrayd ınsaallahh canim stres yapma sakin ol bol bol duaa 🤲🤲😇😇 bende 8 haftalik düşük yaşadım boş gebelikten Rabbım tekrar nasip etti çok şükür 12 haftalik olduk bile, bol bol dua ve sakinlik tavsiye ederim bu süreçte 🤲🤲💕
Busel Ben 6+2 de alttan muayene ile duydum çok net çok şükür alttan muayene herseyi daha net gösteriyor bebeği de kalbi de 😊 doktorunuz isterse cekinmeyin
Bsra12_- Esranurrayd 6 haftalıkken kalp atışlarını duyanlar olmuş. Ben gebeliğimi tatile gitmeden önce öğrendim dönüşte kontrole gittiğim için 7 haftalıkken duymuştum 💙