Papatyaesin aminn inşallah🙏ben de bir saat uzaklıktayım doktoruma, bulundugum ilçede kadın doğum doktoru yok ya ani birşey olsa geç kalmış olursam diye tedirginliklerim oluyor, bulundugum durumu en açıklayıcı haliyle hemen mesaj atıyorum dün benim de evhamim oldu doktoruma yazdım rahatladım uzakta olduğunuzu doktorunuz biliyor şöyle olursa çıkın gelin şeklinde ne zaman acil gitmeniz gerektigini soyleyecektir deginmezse siz sorun. Ben gün içinde evde tekim duymuyor beni ne zaman ki telefonla konuşsam ya da eşim gelince konuşurken hareketlendgini farkediyorum sesinize heyecanlanır konuşun arada, çikolata falan yiyin solunuza yatin hareketlenecektir, küçük hareketlerle uyandirmadan oksayin yaslandığında oksayin hoşuna gider hareketini takip etmiş olursunz sizin de içiniz rahatlar, bebeğim bazen korkuyor ürküyor gibi aniden hareketleniyordu yakın camiden sabah ezanı sesinde ya da ani hareketlerinde okşayıp gevşetmeye calisirdim kasılma geçerdi karnınız kasildikca konuşun oksayin stresini alın hissediyorlar☺️