Deletedmom_30 cahillesohbetikestim ywni gördüm şekerim ☺️rezaaaleeet cok zoor yardim edin a dostlar😂😂😂
Mavidunyamm Esraliiii ay yemin ederim benim eşimde geçen hafta 20 li almıştı ve 59 liraya neyse kırdım bitane simsiyah 🙄 bitane daha kırdım oda aynıydı eşime söyledim bundan sonra a101 den almasın diye. Buzdolabinda muhafaza etmiyorlar öyle ortada yumurtalar🙄
Mavidunyamm Esraliiii genelde a101 ürünleri güzel olurdu ilk defa yumurtada böyle bişey gördüm. Abartısız 4-5 tane atmisimdir simsiyah çıktı diye
Esraliiii Mavidunyamm valla aynı bide ben hasladım düşünün o kokuyu yumurtadan sogudum tavuk almştım kac sene önce resmen bozuk bimde asla Boyle bir sey görmedim
cahillesohbetikestim Deletedmom_30 ay dema dema bir kaç ay sonra bende öyle olacam 😒 Mustafa Alp kıskanıyor mu ufaklığı
cahillesohbetikestim Deletedmom_30 ay hadi ya benim en büyük korkum o bir de kendimi kandırıyorum daha küçük olacak kıskanmaz diye Allah yardımcımız olsun balım
Esraliiii minik_koala_ve_annesi aldılar zaten canım dısı bile küflü cok sıkayet vardı sanırım direkt getirin dediler
minik_koala_ve_annesi Esraliiii bende birinde birsah sut almistim pasta icin kullanacaktim bosalttigimda sutu kum gibi seyler vardi icinde
minik_koala_ve_annesi Esraliiii aynen canim a101 sevmiyorum bim de bozdu baya kaliteler dustu pahalastida
Esraliiii minik_koala_ve_annesi çok pahalı gervekten napıcaz Trabzon da oturuyorum Arap dolu pırlatacılar ünlü kozmetik çiler deli olmamak elde değil