Glsmll Geçen hafta 10 haftalıkken kontrole gittik her şey yolunda dedi 12.haftada çağırdı doktorumuz ama benim içimde hep bi endişe korku var bu hafta yine kontrole gitmek istiyorum sağlıklı olduğunu görmek için. Bunu nasıl yenebilirim 🥲
Rby01 Glsmll iyi düşün iyi olsun biz kötüye yorarsak kötüyü çağırmış oluruz canim bol bol dua et birde inşirah suresini oku içini ferahlatır
Gfs Glsmll 37. Haftaya doğru giderken söylüyorum bu his ara ara hep banada oldu göremediğimiz kendimiz kontrol edemediğimiz için endişeleniyoruz bnce. bnde hala oluyo kontrol günlerini iple çekiyorum çok rahat Bi gebelik geçirdim şükürki ama endişlenmemiz çok normal içimizde Bi can büyüyo çünkü. Ama bu düşünceler yıpratıyor insanı oyüzden düşünmemeye çalışın bol bol dua edip kendinizi rahatlatın zikir çekin kuran okuyun dinleyin çok iyi geliyo rahatlıyosunuz.
Rby01 Glsmll Glsmll bende tüp bebek transferi oldum içimde sıkıntı var hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama sonucu ogrenmeden rahatlamiycam galiba
Glsmll Rby01 rabbim size de sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun ben nedense iyi şeyler hissettim size karşı🌸
Glsmll Gfs hep Allah’ın 99 ismini açıyorum, Kelime-i tevhid çekiyorum sesli bi şekilde. Gerçekten rahatlatıyor yüzüm gülümsüyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, sağ Salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin🌸